Închide meniul

Se ”rupe” Arena Națională, la FCSB – CFR Cluj! S-au vândut toate biletele. Roș-albaștrii au suplimentat numărul biletelor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2023, 14:22

Se ”rupe” Arena Națională, la FCSB – CFR Cluj! S-au vândut toate biletele. Roș-albaștrii au suplimentat numărul biletelor

Se ”rupe” Arena Națională, la FCSB - CFR Cluj

Fanii FCSB, la un meci cu Dinamo / Hepta

Se ”rupe” Arena Națională, la FCSB – CFR Cluj. Pentru ”finala” de duminică, de la ora 21:00, s-au vândut deja 42.000 de bilete. Astfel, clubul din Berceni a suplimentat numărul de tichete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Mihai Stoica spera la 40.000 de spectatori pentru duelul decisiv cu CFR Cluj, așteptările sale au fost depășite. Pe Arena Națională vor fi cel puțin 47.000 de fani.

Se ”rupe” Arena Națională, la FCSB – CFR Cluj

Asta după ce clubul patronat de Gigi Becali a luat decizia de a scoate duminică la vânzare și bilete la inelul 1 de la peluza păstrată pentru oaspeți, care este de obicei închis. Astfel, vor mai fi disponibile alte 5000 de bilete, care pot fi cumpărare online și de la case, după ora 14:00, până la startul partidei.

”Având în vedere interesul extraordinar al suporterilor pentru partida din această seară, am decis să punem în vânzare biletele de la Peluza 2, Inelul 1.

Acestea pot fi achiziționate atât online, pe www.bilete-fcsb.ro, cât și la casele de bilete de la Arena Națională. Prețul unui tichet este de 30 Lei. Vă mulțumim și vă așteptăm alături de noi!”, e comunicatul emis de FCSB.

Reclamă

Charalambous anunța că vin 50.000 de fani la meci

Duelul este unul cu atât mai important pentru FCSB după pasul greșit făcut de liderul Farul, 1-1, în Bănie, cu Universitatea Craiova. Acum, vicecampioana e la mâna ei. Dacă va câștiga maximum de puncte din următoarele trei meciuri, e campioană. Primul hop e cu CFR, în această seară, LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 21:00.

„După cum am înțeles de la oamenii din staff, vom avea foarte mulți spectatori la meciul de mâine (n.r. duminică). Vor fi undeva la 50 de mii de oameni și acest lucru se întâmplă datorită jucătorilor, jucătorii aduc suporterii pe stadion.

Este foarte important să jucăm fără emoții, emoțiile sunt bune, dar trebuie să jucăm cu capul, așa cum am făcut și în meciurile trecute. Presiune este în fiecare săptămână, dacă ești la un club ca FCSB, presiunea este mereu”, a spus antrenorul din acte al FCSB, la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și