Închide meniul

Dumitru Dragomir, apel pentru salvarea „câinilor” de la faliment: „Doamna judecător, ajutaţi-o pe Dinamo!”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 septembrie 2023, 16:15

Reclamă
Dumitru Dragomir, apel pentru salvarea „câinilor de la faliment: „Doamna judecător, ajutaţi-o pe Dinamo!

Dumitru Dragomir, apel pentru salvarea "câinilor" de la faliment

Dumitru Dragomir la un meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Dragomir, apel pentru salvarea „câinilor” de la faliment. Fostul şef al LPF consideră că riscul ca Dinamo să falimenteze este mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Instanţa a rămas în pronunţare în privinţa planului de reorganizare, iar Dumitru Dragomir a făcut apel la judecători ca acesta să fie aprobat.

Dumitru Dragomir, apel pentru salvarea „câinilor” de la faliment

Ferească Dumnezeu să nu se aprobe planul de reorganizare. Cred că o doamnă judecător îi judecă pe Dinamo. Doamnă judecător, ajutaţi-i pe Dinamo! Dacă nu, s-a terminat, fug şi ăştia care sunt. 

Este o zi importantă pentru Dinamo, că ei nu găsesc nici sutele de mii de care au nevoie pentru funcţionarea clubului”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Un fost angajat al clubului a cerut falimentul echipei Dinamo!

Un fost angajat al lui Dinamo, Radu Bîrlică, a cerut amânarea analizării planului de reorganizare modificat, pentru a judeca mai întâi cererea de faliment.

Reclamă

Radu Bîrlică a fost director de marketing la Dinamo şi are de recuperat de la clubul din Liga 1 salarii în valoare de 68.685 lei (aproximativ 14.000 de euro). Bîrlică s-a înscris la masa credală, iar orice creditor care are de recuperat o sumă mai mare de 10.000 de euro poate cere falimentul clubului.

Radu Bîrlică somase, potrivit gsp.ro, în prealabil clubul Dinamo să îi achite până la data de 22 august jumătate din suma pe care o are de încasat, 34.342,50 lei. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Potrivit prevederilor planului de reorganizare în vigoare, creanțele salariale se achită în anul 2, în două tranșe egale, respectiv prima tranșă trebuie achitată în trimestrul VII până cel târziu la data de 22.08.2023 și a doua tranșă urmând a fi achitată în trimestrul VIII până cel târziu la data de 22.11.2023”, arăta Radu Bîrlică în somaţia de la tribunal.

Reclamă 4 / 0/3

În situația în care nu veți achita creanța salarială în termenul menționat ne vedem nevoiți să solicităm instanțelor competente cerere de intrare în procedura falimentului împotriva debitoarei Dinamo 1948 S.A”, atenţiona Radu Bîrlică.

Giani Kiriţă l-a criticat pe Ovidiu Burcă după Rapid – Dinamo 4-0: „Am făcut nunţi după două victorii”

Giani Kiriţă l-a criticat pe Ovidiu Burcă după Rapid – Dinamo 4-0. Fostul căpitan al lui Dinamo a susţinut că Dinamo a sărbătorit cu fast cele două victorii în Liga 1 şi acum a fost învinsă fără drept de apel de Rapid.

Giani Kiriţă a subliniat că meciurile cu echipele puternice din campionat sunt diferite faţă de cele cu echipele de la coada clasamentului.

Când pierzi cu 4-0, nu mai ai ce să comentezi. Să așteptăm cum va arăta Dinamo în septembrie, Ovidiu spune că va arăta altfel echipa. Să sperăm, altfel va fi dificil.

În primul rând, aseară au cedat presiunii stadionului. Iar Rapidul are un lot foarte bun la ora actuală, se vede că arată ca o echipă. Antrenorul, jucătorii, publicul, stadionul, are tot ce trebuie ca să se bată la titlu.

Noi n-avem nici stadion, doar suporteri. Echipa e în formare, mai avem nevoie de jucători de valoare. O să mai câștigăm câteva meciuri, dar nu e de ajuns, pentru că suporterii așteaptă victorii și în meciurile importante. Nu e de ajuns doar să supraviețuiești”, a declarat Giani Kiriţă pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și