Închide meniul

Reacția lui Victor Pițurcă, după ce a aflat că CSA Steaua ar putea obține drept de promovare: „Vor veni sute de mii de oameni lângă echipă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 aprilie 2023, 9:04

Reacția lui Victor Pițurcă, după ce a aflat că CSA Steaua ar putea obține drept de promovare: Vor veni sute de mii de oameni lângă echipă!”

Reacția lui Victor Pițurcă, după ce a aflat că CSA Steaua ar putea obține drept de promovare

Victor Pițurcă/ Profimedia

Reacția lui Victor Pițurcă, după ce a aflat că CSA Steaua ar putea obține drept de promovare, nu a întârziat să apară. Antrenorul este de părere că dacă Legea Sporturilor va fi schimbată, încât „militarii” vor putea evolua în Liga 1, fanii vor umple arena din Ghencea, la fiecare meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a primit o veste bună, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo. Vasile Dîncu a propus ca Legea Sporturilor să fie schimbată, iar în acest context, roș-albaștrii ar putea promova.

Reacția lui Victor Pițurcă, după ce a aflat că CSA Steaua ar putea obține drept de promovare

Victor Pițurcă este convins că fanii vor veni imediat lângă CSA Steaua, atunci când vor afla că echipa se poate lupta pentru un obiectiv concret, acela de a promova. Fostul selecționer susține că încă de la meciul cu Dinamo, din runda viitoare, suporterii se vor îngrămădi pe arena din Ghencea, pentru a-și susține favoriții.

„Dacă lumea va ști că Steaua va putea promova, lângă echipă vor veni sute de mii de oameni. Eu cred că oamenii vor veni lângă echipă. Să vedeți la următorul meci, care e chiar cu Dinamo, ce se va întâmpla.Când oamenii vor afla că Steaua va promova, vor fi foarte mulți susținători”, a declarat Victor Pițurcă, pentru digisport.ro.

De asemenea, Victor Pițurcă nu exclude posibilitatea de a o antrena pe CSA Steaua, mărturisind că ar face orice pentru echipa sa de suflet.

Reclamă

Nu știu, nu m-am gândit la lucrul ăsta. Nu știi ce îți rezervă viitorul. Sunt acești băieți tineri, cum e Oprița. Aș putea să spun ‘nu’, că de antrenat, e mai greu, dar știu eu ce se poate întâmpla?

Pentru Steaua, aș face orice, și nu doar eu, ci și toți băieții cu care am jucat la Steaua”, a declarat Victor Pițurcă, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Iulian Miu, după ce a aflat că CSA Steaua poate promova în acest sezon

Iulian Miu a avut o primă reacție după ce a aflat că CSA Steaua poate promova în Liga 1 încă din acest sezon. Legea Sportului se schimbă și FRF a confirmat spusele lui Florin Talpan. Juristul susține că CSA Steaua se va duela cu FCSB în stagiunea viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru militari, urmează meciul cu Dinamo, pentru care s-ar fi vândut deja 20.000 de bilete. Câinii roșii vin cu o galerie de 5000 de fani pe Ghencea. Miu susține că la acest duel puteau asista chiar și 60.000 de oameni.

”Scuză-mă, gândeşte-te că s-au vândut 20.000 de bilete şi, dacă erau puse în vânzare şi nu era Paştele, se vindeau 60.000 de bilete la meciul ăsta. Toţi steliştii vor veni la meci! Am spus-o şi o spun în continuare, Steaua e în Ghencea, acolo e casa ei şi asta este Steaua. Lumea vine şi o să vedeţi stadionul plin.

Atât timp cât o lege a sportului este aşa cum este, articolul 1… nu, ştii ce înseamnă Legea Sportului? Este învechită, haide să nu o mai dăm de gard, că toată lumea o aud că vine şi vorbeşte fel şi fel de lucruri”, a spus Miu, citat de orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și