Închide meniul

Reacția oficială a celor de la Rapid, după faza controversată din meciul cu Sepsi

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 14:49

Reacția oficială a celor de la Rapid, după faza controversată din meciul cu Sepsi

Reacția oficială a celor de la Rapid, după faza controversată din meciul cu Sepsi

Jucătorii Rapidului, în timpul unui meci/ Profimedia

Reacția oficială a celor de la Rapid, după faza controversată din meciul cu Sepsi. Giuleștenii au publicat un comunicat oficial în care au tratat subietul legat de arbitrajul care le-ar fi favorabil la anumite partide.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzațiile de arbitraj favorabil au venit după remiza cu Sepsi, scor 0-0. Partida de sub podul Grant s-ar fi putut încheia cu victoria echipei lui Liviu Ciobotariu, dar golul covăsnenilor a fost anulat pe motiv de offside.

Reacția oficială a celor de la Rapid, după faza controversată din meciul cu Sepsi: „Am pierdut titluri având arbitrajul la propriu ‘în spate‘”

Oficialii lui Rapid au reacționat dur după partida cu Sepsi. Aceștia au transmis un comunicat în care au răspuns acuzelor venite după partida din Giulești. Rapidiștii au menționat că echipa lor a pierdut titluri cu arbitrajul „în spate”.

„A trecut o singură etapă din noul sezon și suntem nevoiți să asistăm deja la unele derapaje jurnalistice îndreptate împotriva Rapidului. În cazul de față, fără fond, argument, departe de adevăr, dar cu ținta de a induce în eroare masele de suporteri rapidiști, precum și microbiștii în general.

Un comentator sportiv, totodată formator de opinie prin prisma profesiei, a afirmat că i-a trecut pe la ureche un zvon ‘că va fi un sezon în care Rapidul va avea serios arbitrajul în spate‘.

Reclamă

Zvonul transformat vocal în acuzație de către respectivul comentator capătă conotații dure în contextul în care istoria ne arată de fapt că Rapid a pierdut titluri având arbitrajul la propriu ‘în spate’.

Având în vedere relația mereu apropiată și deschisă pe care clubul nostru a avut-o în timp cu mass-media, ne-am dori ca și jurnaliștii să furnizeze informațiile către opinia publică plecând de la o bază solidă și veridică, nu după zvonuri trecute printr-o ureche sau alta.

Din punctul nostru de vedere, munca într-un club de fotbal se desfășoară pe terenul de joc și în jurul acestuia, iar timpul și energia încercăm, pe cât posibil, să nu le irosim în studiourile televiziunilor, emițând opinii și păreri”, se arată în comunicatul oficialilor din Giulești.

Reclamă 4 / 0/3

Niczuly l-a criticat pe Sebastian Colţescu, după Rapid – Sepsi 0-0

Portarul lui Sepsi, Roland Niczuly, l-a criticat pe arbitrul Sebastian Colţescu fiindcă a anulat un gol cu VAR în meciul Rapid – Sepsi 0-0.

„Din punctul meu de vedere, chiar dacă Rapidul a avut foarte multe ocazii, este viciere de rezultat. Este gol valabil 100%.

Sebi ne-a explicat că nu a văzut niciun moment mingea, eu aşa am văzut din momentul

Rapid ne-a motivat, dar din punctul meu de vedere este viciere de rezultat. Nu mereu câştigă echipa care are mai multe ocazii.

Două echipe bune ale campionatului, Rapid a demonstrat că este o echipă mare cu aportul publicului.

Se întâmplă de foarte multe ori ca portarul să nu vadă mingea dacă nu are un amplasament bun. Sunt curios ce ar fi fost dacă Rapid ar fi fost în situaţia noastră.

Păun tocmai a semnat prelungirea contractului până în 2027, de Ştefănescu nu ştiu nimic, dar nici el nu cred că va pleca. Trebuie să ne ajute în continuare aici”, a declarat Roland Niczuly pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și