Închide meniul

Replica lui Marius Lăcătuş, după ce Gigi Becali a anunţat că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea! „Fiara” şi-a spus părerea

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iunie 2023, 23:35

Replica lui Marius Lăcătuş, după ce Gigi Becali a anunţat că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea! Fiara” şi-a spus părerea

Replica lui Marius Lăcătuş, după ce Gigi Becali a anunţat că FCSB - Dinamo se va juca în Ghencea

Marius Lăcătuş, la un meci / Hepta

Gigi Becali a anunţat că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea, iar acum a venit replica lui Marius Lăcătuş. Legenda Stelei nu crede că FCSB – Dinamo se va putea disputa pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş a precizat că Gigi Becali a spus de mai multe ori că FCSB va juca în Ghencea şi că până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

Replica lui Marius Lăcătuş, după ce Gigi Becali a spus că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea

El spune lucrul ăsta de mult timp, tot spune că va veni ziua. Eu cred că, dacă FCSB avea legal dreptul să joace în Ghencea, ar fi jucat de mult timp. Nu cred că s-a prelungit acest termen de la o zi la altă fără motive. Dacă cineva era implicat și își dorea ca FCSB să joace în Ghencea, o făcea până acum”, a declarat Marius Lăcătuş pentru digisport.ro.

Gigi Becali a declarat, recent, că FCSB – Dinamo se va disputa pe stadionul Ghencea. „Cu Dinamo o să jucăm pe Ghencea. Care e problema? Voi mă cunoaşteţi pe mine. Ce vreţi să fac? Mai izbucnesc din când în când, dar nu vedeţi că mă bat cu morile de vânt. Dacă îmi zice Burleanu, un copil, să ies din fotbal, aşa o să fac. Dacă o să ies eu, mai ies 2-3, cade fotbalul şi mai mult”, a declarat Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Noul stadion Ghencea a fost inaugurat în vara lui 2021, iar de atunci FCSB nu a disputat niciun meci pe această arenă. FCSB nu va putea evolua pe Arena Naţională în perioada 15 iulie – 14 august 2023.

Reclamă

Pe ce se bazează Gigi Becali când spune că FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea

Gigi Becali mizează pe faptul că liderul PSD, Marcel Ciolacu, a devenit premier. Marcel Ciolacu s-a pronunţat în trecut în favoarea disputării meciurilor FCSB pe stadionul Ghencea.

Cred că vom juca pe Ghencea meciul cu Dinamo. Da, am indicii. Acum nu îmi mai este frică, că e prim-ministru Ciolacu. A promis, a făcut ce a putut să facă până acum, iar acum e prim-ministru, nu mai are nicio scuză! Nu mai poate să spună ‘Stai, dom’le’.

Acum ești prim-ministru (n.r. – Marcel Ciolacu), poți să dai ordin, pentru că ministrul Armatei e în subordinea ta. Te duci la ședința de Guvern și îi spui ‘Băi, ce faceți? Am promis ceva’. Deci nu mai am nicio emoție în privința asta, pentru că este om de onoare. Nu este el Shakespeare, dar este om de onoare!

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă duc la meci (n.r. – FCSB – Dinamo), oricum, iar autoritățile trebuie să-și facă datoria, că nu suntem pe câmp, nu suntem în junglă. Eu plătesc și respect legile”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, scria, pe Facebook, în decembrie 2022, Marcel Ciolacu, ce tocmai a devenit premierul României după ce rotativa guvernamentală s-a încheiat.

Mihai Stoica anunţa că FCSB a făcut cerere pentru a juca pe stadionul Arcul de Triumf

FCSB a făcut cerere să evolueze pe Arcul de Triumf în perioada în care nu va putea juca pe Arena Naţională. Problema o constituie capacitatea redusă a stadionului, de numai 8.207 locuri. S-a vehiculat, la un moment dat, şi varianta Târgovişte pentru perioada de o lună în care nu se va juca fotbal pe Arena Naţională.

Vom juca pe Arcul de Triumf. Am făcut cerere şi pentru Ghencea. Arcul de Triumf, Ghencea şi Târgovişte sunt variantele noastre, când Arena Naţională nu va disponibilă.

E ceva de domeniul fantasticului să ai stadion (n.r. stadionul Ghencea) şi să nu-l poţi folosi. S-a făcut pentru a se pierde zilnic bani”, declara Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și