Închide meniul

Ce a spus Kylian Mbappe despre viitorul lui la PSG, înaintea duelului stelar cu Bayern: „Nu vreau să fiu lipsit de respect!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2023, 16:42 / Actualizat: 8 martie 2023, 17:56

Ce a spus Kylian Mbappe despre viitorul lui la PSG, înaintea duelului stelar cu Bayern: „Nu vreau să fiu lipsit de respect!

Kylian Mbappe nu îşi va prelungi cu PSG

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul lui la PSG, înaintea duelului stelar cu Bayern, din optimile Ligii Campionilor. Starul francez a declarat că deznodământul partidei nu îi va influenţa decizia legată despre rămânerea sau sau nu pe Parc de Princes. Totodată, atacantul a mai dezvăluit că se simte excelent la campioana Franţei, după ce în vara trecută şi-a prelungit contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern – PSG, returul din optimile Ligii Campionilor, este astăzi, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro. În tur, bavarezii s-au impus la limită, cu 1-0, la Paris, în meciul în care Kylian Mbappe a avut un gol anulat.

Ce a spus Kylian Mbappe despre viitorul lui la PSG, înaintea duelului stelar cu Bayern

Kylian Mbappe a vobit înaintea returulu cu Bayern, despre posibilitatea de a pleca de la PSG. În ultima vreme, au existat numeoase zvonuri legate despre o posibilă „ruptură” între starul francez şi clubul la care activează, însă acesta le-a pus capăt cu ultimele declaraţii oferite.

Astfel, Mbappe a declarat că viitorul lui pe Parc de Princes nu depinde de nicio competiţie în care este angrenat clubul, chiar şi dacă este vorba de Liga Campionilor.

„Dacă mi-aş fi legat viitorul de Champions League, aş fi plecat de mult de la PSG. Spun asta fără să vreau să fiu lipsit de respect faţă de club.

Reclamă

Meciul cu Bayern nu va avea niciun impact privind rămânerea mea la Paris. Am prelungit cu PSG vara trecută şi sunt foarte fericit aici.

Nu mă gândesc la altceva decât la a o ajuta pe PSG să îşi atingă obiectivele”, a declarat Kylian Mbappe, confomr eurosport.co.uk.

Kylian Mbappe se pare că trebuie să-şi reînoiască înţelegerea cu PSG, chiar la un an distanţă după ce a semnat prelungirea contractului. În caz contrar, starul francez ar putea pleca gratis de la cammpioana Franţei, în sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, L’Equipe anunţă faptul că Mbappe îşi va anunţa decizia până la finalul acestui sezon. Dacă va alege să rămână, oficialii clubului de pe Parc de Princes îi vor acorda, drept bonus, suma de 100 de milioane de euro.

De asemenea, cotidianul francez anunţă faptul că înţelegerea lui Kylian Mbappe la PSG se va prelungi automat, dacă echipa va câştiga Liga Campionilor.

Kylian Mbappe, după ce a intrat în istoria lui PSG: „Cu tot respectul, eram plecat demult!”

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după ce a intrat în istoria lui PSG și a devenit cel mai bun marcator all-time al parizienilor. Starul campioanei Franței a precizat că viitorul său nu depinde de rezultatele lui PSG în Champions League. Mbappe susține că ar fi plecat de multă vreme din Paris, dacă ar fi luat în calcul doar câștigarea Ligii Campionilor.

„Sunt deja concentrat pe meciul de miercuri. Publicul a fost minunat. Mulțumesc tuturor celor care au rămas și au aplaudat. Dar trebuie să trecem repede mai departe. Ne așteaptă o mare întâlnire miercuri. Mergem acolo cu un obiectiv clar.

Desigur, Balonul de Aur este un obiectiv pentru mine. Pentru un jucător din categoria mea, este ceva ce am în vizor, dar nu este prioritar momentan. O am în minte, e normal. Dacă continui așa, nu voi fi prea departe.

Este un moment bun pentru mine, dar și pentru echipă. Sunt fericit, dar important este că echipa a revenit pe drumul cel bun. Suntem pregătiți să acceptăm provocarea care ne așteaptă miercuri la München.

Dacă mi-aș fi legat viitorul de Liga Campionilor, cu tot respectul pentru PSG, eram deja plecat demult. Momentele speciale de genul ăsta vor face istorie, pentru asta jucăm, să ne scriem numele în istorie. Lumea își va aminti de mine aici. Sunt foarte fericit aici și nu mă pot gândi la altceva decât să mă bucur de perioada de glorie a lui PSG”, a spus Kylian Mbappe, conform L’Equipe.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și