Închide meniul

Revenire spectaculoasă în Ghencea! Un nume mare care a jucat la Steaua va da lovitura de start la FCSB – CFR Cluj

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2023, 8:47

Revenire spectaculoasă în Ghencea! Un nume mare care a jucat la Steaua va da lovitura de start la FCSB – CFR Cluj

Revenire spectaculoasă în Ghencea!

FCSB şi CFR Cluj, duelându-se într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Revenire spectaculoasă în Ghencea pentru echipa patronată de Gigi Becali! Un nume mare care a jucat la Steaua, Adrian Ilie, va da lovitura de start la derby-ul FCSB – CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Gigi Becali se întoarce pe arena din Ghencea după mai bine de 8 ani. Ultimul meci pe care echipa patronată de Gigi Becali l-a disputat pe Ghencea a avut loc pe 22 martie 2015. FCSB, care la acea dată se numea Steaua, a învins-o atunci cu 4-1 pe Viitorul Constanţa. Cristi Tănase a marcat o „dublă” pentru echipa lui Becali, ceilalţi marcatori fiind de la FCSB Raul Rusescu şi George Ţucudean, în timp ce pentru Viitorul a marcat Nelson Bonilla.

Revenire spectaculoasă în Ghencea!

Adrian Ilie este unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria României. El a jucat pentru Steaua în perioada 1993-1996, marcând 37 de goluri în 108 partide disputate pentru roş-albaştri în toate competiţiile.

De la Steaua Adrian Ilie a fost transferat la Galatasaray, pentru care a evoluat între 1996 şi 1998.

Cel supranumit „Cobra” a ajuns la Valencia în 1998, jucând 4 sezoane pentru formaţia spaniolă. Alături de Valencia Adrian Ilie a câştigat un titlu de campion (2002) şi o Cupă a Spaniei şi o Supercupă (1999). Totodată, Valencia, cu Adrian Ilie în lot, a jucat de două ori finala Ligii Campionilor, în sezoanele 1999-2000 şi 2000-2001.

Reclamă

Adrian Ilie a evoluat şi pentru echipa naţională a României, în perioada 1993-2005. A adunat 55 de selecţii şi a marcat 13 goluri. Una dintre cele mai frumoase şi mai cunoscute reuşite este cea din meciul România – Columbia 1-0, de la Cupa Mondială 1998 din Franţa. Adi Ilie a marcat atunci, cu un lob de efect, singurul gol al meciului.

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru ultraşii lui CSA Steaua. Ce se pregăteşte la FCSB – CFR Cluj, în Ghencea: „Risc colosal!”

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă pentru ultraşii lui CSA Steaua, înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj, din Ghencea. Duelul din etapa a 4-a a Ligii 1 va fi în această seară, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Oficialul vicecampioanei României se teme că ar putea avea loc incidente la revenirea FCSB-ului în Ghencea, după 8 ani de aşteptare. Echipa lui Gigi Becali a primit acceptul de a juca pe stadionul de 100 de milioane de euro, iar fanii s-au îngrămădit să îşi cumpere bilete.

Reclamă 4 / 0/3

MM anunţă că se va înregistra un record pe audienţă pe Stadionul Steaua. Peste 25.000 de fani ai liderului din Liga 1 vor fi în tribunele arenei.

Vreau să spun doar atât. Sold-out în toate zonele stadionului, mai puţin în peluza opusă peluzei unde vor sta suporterii noştri, unde mai sunt aproape 2.000 de locuri disponibile. (n.r. – undeva la peste 25.000 de spectatori în momentul ăsta?). Mai mult!”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a ţinut să îi avertizeze pe ultraşii lui CSA Steaua, care au afişat bannere de ameninţare lângă stadionul din Ghencea. MM le-a transmis că autorităţile au pregătit măsuri fără precedent şi că se va încerca preîntâmpinarea oricărui scandal.

„Va fi toleranţă zero”

Ştiţi că unii (n.r. – dinamoviştii) au fost mândri că au dat foc stadionului, sunt chestii pe care nu le înţeleg. Sunt infantilisme astea, îmi încurajez echipa, mă lupt cu galeria adversă prin mesaje, scandări. Nu se poate spectacol pirotehnic acum (n.r. – la FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua) şi toată lumea a înţeles. Dacă cineva are curaj să intre şi să provoace dezordine la meciul ăsta, îşi asumă un risc colosal.

Am văzut nişte fotografii cu câteva bilete cumpărate şi erau compromise, că aveau mesaje scrise pe bilete. Dacă nu sunt folosite, descompletează anumite zone. Asta se poate. Dacă sunt multe, asta e. Există posibilitatea să cumpere bilete şi să intre (n.r. – pe stadion fanii Stelei Bucureşti).

Vreau să se înţeleagă foarte clar. O persoană kamikaze dacă vrea să facă un gest ieşit din comun la meciul ăsta, că pierd ăia meciul 3-0…

Va fi toleranţă zero pentru cei care vor încerca, vor fi măsuri din partea statului român, pentru că expunerea e mare. Suntem o ţară care aparţine UE şi stadionul e al MApN, care face parte din NATO. N-ar trebui să avem emoţii că s-ar putea întâmpla ceva la acest meci”, a mai spus oficialul lui FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și