Închide meniul

Reveniri importante la Dinamo, înaintea duelului cu Poli Iași! Anunțul lui Zeljko Kopic

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 13:59

Reclamă
Reveniri importante la Dinamo, înaintea duelului cu Poli Iași! Anunțul lui Zeljko Kopic

Reveniri importante la Dinamo, înaintea duelului cu Poli Iași

Zeljko Kopic, în timpul meciului Dinamo - Oţelul 3-1 / Hepta

Zeljko Kopic a anunțat reveniri importante la Dinamo, înaintea duelului cu Poli Iași. Trei jucători au revenit în lotul „câinilor” pentru duelul cu moldovenii, fiind vorba de Josue Homawoo, Dan Iglesias și Georgi Milanov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va deplasa pe terenul celor de la Poli Iași, pentru duelul din etapa a 29-a din Liga 1. Meciul se va disputa vineri, de la ora 20:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Reveniri importante la Dinamo, înaintea duelului cu Poli Iași

Costin Amzăr și Dennis Politic sunt în continuare accidentați, iar Zeljko Kopic a anunțat că nu se va putea baza pe serviciile celor doi pentru meciul cu Poli Iași. Antrenorul croat al lui Dinamo a transmis că pe „câini” îi așteaptă un meci extrem de dificil în Copou, moldovenii prestând un joc bun mai ales pe teren propriu.

„În legătură cu jucătorii accidentați, nu ne putem baza pe Amzăr și Politic, dar Iglesias, Homawoo și Milanov vor fi în lot pentru acest meci, iar acestea sunt veștile bune. Amzăr și Politic sunt mai bine din punct de vedere fizic, dar nu vrem să riscăm nimic.

Poli Iași este o echipă bună, are potențial ofensiv, calitate, acasă joacă foarte agresiv, cu intensitate, ne așteaptă un meci complicat, dar vom fi pregătiți, am avut două zile de recuperare, dar până mâine vom fi la un nivel optim.

Reclamă

Fiecare meci este important, nu vreau să spun că anumite echipe, precum meciul cu Iași este mai important, se vor înjumătăți punctele, vom vedea unde ne vom afla. Mai sunt 9 meciuri în play-out, luăm meci cu meci. Noi trebuie să ne adaptăm la nivelul de agresivitate al Iașiului, la intensitatea lor”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Ilie Dumitrescu, cucerit de o fază creată de Dinamo

Ilie Dumitrescu s-a declarat cucerit de o fază de joc creată de Dinamo, în victoria cu Hermannstadt. Fostul internaţional a avut doar cuvinte de laudă, după ce a analizat faza în urma căreia „câinii” au marcat.

Ilie Dumitrescu a remarcat, în mod special, pasa lui Domagoj Pavicic, pentru Goncalo Gregorio. Fostul internaţional a lăudat faza creată de „câini”, lăudând şi execuţia perfectă a lui Goncalo Gregorio, care nu i-a dat nicio şansă portarului lui Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi place foarte mult aici (n.r. – la gol) pasa lui Pavicic, este o pasă în profunzime, foarte bine atacă spațiul Gregorio, care atacă și are și o viteză foarte bună. Finalizarea este una… fără să te uiți, fără să te informezi. Finalizarea este perfectă, chiar dacă portarul celor de la FC Hermannstadt a încercat să închidă”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și