Închide meniul

Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid! Roş-albaştrii, un singur şut pe poartă în prima repriză

Dragoș Vasile Publicat: 24 iulie 2022, 22:50

Reclamă
Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid! Roş-albaştrii, un singur şut pe poartă în prima repriză

Toni Petrea îl sfătuieşte pe Octavian Popescu în timpul unui meci

Toni Petrea îl sfătuieşte pe Octavian Popescu în timpul unui meci / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES

Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid, după ce roş-albaştrii au încasat două goluri de la giuleşteni în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză, FCSB a avut un singur şut pe spaţiul porţii. Marko Dugandzic a deschis scorul în derby, iar căpitanul Cristi Săpunaru a majorat avantajul giuleştenilor.

Gigi Becali şi Toni Petrea au făcut patru schimbări în FCSB – Rapid

Prestaţia roş-albaştrilor l-a determinat pe Toni Petrea să facă patru schimbări. Astfel, Octavian Popescu, care fusese uitat pe banca de rezerve, a intrat în locul lui Florinel Coman, iar Malcom Edjouma a fost schimbat cu Adrian Şut.

Rachid Bouhenna a fost schimbat şi el, în locul lui intrând Joonas Tamm. A patra schimbare a fost cea a lui Răzvan Oaidă, care a fost înlocuit cu Darius Olaru.

EXCLUSIV | Gigi Becali: „Pe banii mei, eu comand!

„Cine crede că la fotbal nu ai voie să te bagi, e treaba lor. Să bage ei banii lor şi să lase antrenorul. La mine nu e aşa. La mine toţi banii mei îi cheltui numai eu, cum vreau eu şi comand numai eu milimetric 100%.

Reclamă

Niciun antrenor, niciun manager, niciun preşedinte. Pe banii mei, totul eu comand. Ăsta e principiul meu. Cine vrea alt principiu, să se ducă în altă parte. Pe mine mă interesează banii mei. Trag linie, vând ce vând şi scot banii. Nu ies în pierdere. Eu am ce să vând”, a spus Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB

Marko Dugandzic a marcat la două zile după transfer, în Rapid – FCSB! Croatul a avut nevoie de 19 minute pentru a marca primul gol pentru Rapid, la doar două zile de la transferul în Giuleşti.

În minutul 19, Dugandzic a marcat cu o lovitură perfectă de cap, după o centrare a lui Alex Ioniţă. Târnovanu nu a avut nicio şansă, mingea câzând chiar în plasa laterală a porţii oaspeţilor.

Reclamă 4 / 0/3

Marko Dugandzic a semnat, oficial, cu Rapid. Atacantul de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 500.000 de euro, a parafat o înţelegere valabilă pe două sezoane, care poate fi prelungită cu încă unul.

CFR Cluj a cerut iniţial 400.000 de euro, dar va primi în schimbul lui aproximativ 175.000 de euro. Dugandzic va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, de două ori mai puţin decât încasa la campioana României.

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB

Atmosferă de vis la începutul derby-ului Rapid – FCSB. Pe Giuleşti, cele două galerii au avut torţe şi mesaje spectaculoase, partida fiind întreruptă câteva minute.

Ultraşii de la FCSB au fost cei care au aprins primii torţele, dar rivalii de la Rapid nu au rămas mai prejos. Peluza „a luat foc”, iar mesajul a fost unul clar.

„Ne preţuim istoria şi apărăm prezentul. Cavalerii rămân de neclintit în templu”, au scris rapidiştii, care aşteaptă prima victorie din acest sezon de Superliga, chiar împotriva rivalilor.

De cealaltă parte, cei din Peluza Nord au afişat scurt: „O ştiaţi, este?” Ei au făcut referire la faptul că ultraşii rapidişti s-au lăudat sâmbătă că le-ar fi aflat coregrafia roş-albaştrilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului Vezi toate știrile
Citește și