Închide meniul

Rică Răducanu a dat de pământ cu jucătorii de la Rapid, după înfrângerea cu FC Voluntari: „Lipsă de valoare! Ăsta e nivelul”

Alex Ioniță Publicat: 10 decembrie 2023, 15:20

Reclamă
Rică Răducanu a dat de pământ cu jucătorii de la Rapid, după înfrângerea cu FC Voluntari: Lipsă de valoare! Ăsta e nivelul”

Rică Răducanu a dat de pământ cu jucătorii de la Rapid, după înfrângerea cu FC Voluntari

Rică Răducanu, pe stadion / Hepta

Rică Răducanu a dat de pământ cu jucătorii de la Rapid, după înfrângerea cu FC Voluntari. Fostul internațional a vorbit despre surpriza înregistrată la partida din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost învinsă de FC Voluntari cu scorul de 1-2, în etapa a 19-a din Liga 1. După acest rezultat, giuleștenii lui Cristiano Bergodi au ajuns la 5 meciuri fără victorie, în toate competițiile.

Rică Răducanu a dat de pământ cu jucătorii de la Rapid, după înfrângerea cu FC Voluntari. Fostul mare portar nu s-a ferit de cuvinte

După meciul din Giulești, Rică Răducanu a spus faptul că, în opinia sa, elevii lui Cristiano Bergodi au făcut un meci foarte slab. De asemenea, fostul mare portar a lansat o serie de ironii la adresa jucătorilor de la Rapid și a menționat faptul că aceștia nu au valoare.

„M-am uitat, dar ce, ăsta a fost meci?! Asta e valoarea, adică lipsa de valoare. Papeau, care la început nu-mi prea plăcea, acum a fost cel mai bun, s-a zbătut, a încercat de toate. Dar cu cine, cu înaintașii ăia?! Păi, ăia nu jucau nici pe vremea mea la Rapid, că noi aveam atacanți buni.

Dacă aveau valoare jucau prin altă parte. Dar e foamea mare, au venit aici. Aleargă ca bezmeticii, nu au nicio ocazie, jucătorii zici că nici nu se cunosc între ei, parcă abia s-au întâlnit.

Reclamă

Toată banda dreaptă a fost varză, la fel și pe stânga. N-am văzut și eu o învăluire, o centrare. Dar la cine să centrezi, că nu e nimeni acolo! Asta e, nu ai material, tată! Ce să facă și Bergodi? Eu zic că n-ar trebui să fie demis.

Oricum, și ceilalți sunt jos, se tot încurcă, ăsta e nivelul în general. Dar uite, tot suntem sus, și după atâtea meciuri proaste. Ăsta e norocul nostru. Nu știu cât o să ne țină”, a spus Rică Răducanu, potrivit gsp.ro.

Liviu Ungurean, mesaj direct pentru Dan Șucu

După înfrângerea echipei pregătite de Cristiano Bergodi, liderul fanilor de la Rapid, Liviu Ungurean, a ținut să îi transmită un mesaj lui Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vom acţiona sub nicio formă. Singura formă de a ne exprima e prezenţa pe stadion şi de a-i susţine pe băieţi. Da, e adevărat, nu traversăm o perioadă bună acum. 

Mai sunt şi momente de genul acesta în viaţa unei echipe, le luăm ca atare, nu avem ce să-i reproşăm domnului Şucu sau să încercăm să discutăm cu dânsul, pentru că şi-a prezentat strategia în acea scrisoare, cu care suntem de acord. 

Cât vom mai avea răbdare? Păi, noi de 100 de ani avem răbdare, suntem oameni răbdători”, a spus Bocciu, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și