Închide meniul

Ricardo Cadu a dat verdictul în lupta la titlu: „E diferență mare între CFR Cluj și FCSB!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2022, 14:15

Ricardo Cadu a dat verdictul în lupta la titlu: „E diferență mare între CFR Cluj și FCSB!

CFR Cluj și FCSB se luptă la titlu și în acest sezon

Hepta

Ricardo Cadu, fostul căpitan al celor de la CFR Cluj, e de părere că tot ardelenii vor câștiga titlul în acest sezon, deși FCSB s-a impus în derby-ul din Gruia și s-a apropiat la două puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cadu e de părere că CFR CLuj are un lot mai bun, dar și un antrenor cu experiență.

Ricardo Cadu: „Tot CFR Cluj o să câștige campionatul!”

CFR a avut două rezultate negative, cu Universitatea Craiova și cu FCSB, dar se întâmplă în fotbal. Au jucători și un antrenor cu experiență și sigur nu sunt afectați. Sunt convins că o să câștige următoarele meciuri.

Tot CFR Cluj o să câștige campionatul pentru că e diferență mare între CFR și FCSB. Clujul are un lot mult mai bun de jucători, iar Dan Petrescu este un tehnician cu mare experiență”, a declarat Cadu pentru eurosport.ro.

Marea frică a lui Gigi Becali în lupta pentru titlu!

Gigi Becali a vorbit, din nou, despre lupta la titlu şi a dezvăluit care este singura echipa de care se teme. Nu este vorba nici de rivala CFR Cluj, dar nici despre Universitatea Craiova. Patronului FCSB îi e teamă de FC Argeş, echipă despre care spune că ar avea o „prietenie” cu echipa lui Dan Petrescu.

Reclamă

FCSB a tremurat cu FC Argeş, pe care a învins-o greu cu 3-2. „Vulturii” au egalat-o pe echipa lui Toni Petrea de două ori, dar Dumiter a adus victoria în minutul 90+4. De cealală parte, campioana CFR Cluj n-a avut emoţii cu gruparea din Piteşti, scor 2-0.

„Eu o văd că suntem noi favoriţi, având în vedere toate la un loc… valoarea echipei, situaţia care probabil o fi la ei. Cred că e puţin, sunt nişte certuri acolo. La indirecte singura echipă de care îmi este teamă e FC Argeş. Mi-e teamă de prietenia dintre CFR Cluj şi FC Argeş. Dar nu mai vreau să fac păcate. FC Argeş trebuie să pună osul, dar mie să nu îmi mai dea ăla pe lângă ea. Doar de FC Argeş mi-e frică, dar poate să o bată pe CFR Cluj.

Am zis de Kovacs şi a arbitrat impecabil. El în faţa mea a spălat toate păcatele şi îmi cer iertare despre tot ce am spus. Atât de teamă îmi era de el că a arbitrat atât de bine încât mi-a spulberat toatea suspiciunile. Este un arbitru mare, de Champions League”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și