Închide meniul

Risc maxim pentru Mirel Rădoi, după ce a exclus patru jucători din lot! Principalul motiv pentru care poate intra în conflict cu Mihai Rotaru

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2022, 9:55

Reclamă
Risc maxim pentru Mirel Rădoi, după ce a exclus patru jucători din lot! Principalul motiv pentru care poate intra în conflict cu Mihai Rotaru

Risc maxim pentru Mirel Rădoi, după ce a exclus patru jucători din lot

Mirel Rădoi a exclus patru jucători din lotul Universităţii Craiova / Hepta

Risc maxim pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Antrenorul grupării din Bănie a luat o decizie drastică înaintea meciului cu Rapid, scor 2-2, şi a exclus patru jucători din lot. Mihai Rotaru a anunţat că îl susţine în totalitate, dar există riscul de a intra într-un conflict cu Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă sunt jucătorii care l-au înfuriat pe tehnicianul Universităţii Craiova şi care au fost lăsaţi acasă. Toţi au fost criticaţi public şi au primit un ultim avertisment.

Risc maxim pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova

Rădoi a răbufnit la adresa a doi dintre cei mai importanţi jucători ai alb-albaştrilor. Ivan şi Markovic sunt fotbaliştii pe care patronul oltenilor spera să obţină sume importante în cazul unui transfer.

Andrei Ivan este cel mai bine cotat jucător din locul Universităţii. Atacantul de 25 de ani are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro. Pentru a-l răscumpăra de la Krasnodar, Rotaru a plătit nu mai puţin de 1.5 milioane de euro, în 2019.

Potrivit Transfermarkt, Jovan Markovic este al 4-lea cel mai valoros fotbalist al Craiovei lui Mihai Rotaru. Are o cotă de 1.3 milioane de euro, capitol la care este depăşit numai de Ivan, Nicuşor Bancu (1.7 milioane de euro) şi Elvir Koljic (1.4 milioane de euro). Vârful de 21 de ani a avut şi o ofertă de a pleca din Bănie, în startul acestui sezon. Steaua Roşie era dispusă să ofere peste 1 milion de euro, dar patronul Universităţii Craiova s-a opus.

Reclamă

Nu putem să ne dăm un jucător exponențial pe o sumă atât de mică. Am dat un milion de euro pe Cicâldău, chiar mai mult pe Ivan, nu aveam cum să îl lăsăm. Sper să îl dau cu o sumă mai mare decât cea pe care am luat-o pe Mihăilă„, spunea atunci Mihai Rotaru. Mihăilă a fost vândut la Parma pentru 9.1 milioane de euro.

Sergiu Hanca este cotat la 1 milion de euro, în timp ce Ionuţ Vână ar valora 350.000 de euro. În condiţiile date, cei patru jucători excluşi din lot de Mirel Rădoi au o cotă totală de 4.650.000 de euro. În cazul în care antrenorul Universităţii Craiova nu va ajunge la pace cu aceştia, Mihai Rotaru ar putea interveni. Avertismentul a fost lansat chiar de Gigi Becali.

Gigi Becali, semnal de alarmă pentru Mirel Rădoi

Latifundiarul din Pipera i-a transmis lui Rădoi că este obligat să câştige următoarele meciuri. În caz contrar, Gigi Becali se aşteaptă ca Mihai Rotaru să intervină şi să ia măsuri.

Reclamă 4 / 0/3

Mie mi-a plăcut foarte mult de Mirel cum a vorbit acum. Numai că părerea mea, dacă va avea rezultate în următoarele două meciuri, are câştig de cauză. Dacă nu, câştigă Rotaru. Că Rotaru vrea bani. Dacă câştigă meciurile zice: ‘Bravo, Mirele’. Dacă nu, zice că pierde bani… că Markovic.

Cum ar fi Pintilii să îl scoată pe Tavi Popescu, pe nu ştiu cine. Dar eu nu mă bag dacă nu are rezultate. L-a băgat pe Coman numai 5 minute, dar are rezultate. Aşa şi Mirel, dacă va avea rezultate, va avea câştig. Dacă nu, va avea probleme că vine şi se impune Rotaru. Mi-a plăcut sinceritatea şi bărbăţia lui Mirel. Îmi place că spune adevărul. Îi spun ca naş: ‘Finule, dacă îţi va ieşi, vei avea câştig de cauză’„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul lui FCSB a ţinut să transmită că nu ar fi acceptat niciodată ca patru jucători să fie trimişi la echipa secundă. Ar fi renunţat la antrenor!

Îi spuneam: ‘Stai tu la echipa a doua’. Cum să îmi scoţi 4 jucători. La mine e vorba de bani. De exemplu pe Tavi Popescu nu poţi să mi-l scoţi pentru că nu ai cum. Orice ar face, nu!„, a precizat omul de afaceri.

Mihai Rotaru, reacţie imediată după scandalul de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a avut un discurs devastator la adresa jucătorilor săi, iar Mihai Rotaru a anunţat că îl sprijină pe antrenorul său.

Toți antrenorii care au fost la Craiova au avut această libertate. S-a creat această falsă impresie cum că jucătorii ar fi protejați. La Craiova sunt protejate principiile, valorile clubului.

Mirel a avut întotdeauna suportul clubului, dar și ceilalți antrenori. Au avut respectul și libertatea de a decide viața vestiarului. Nu vreau să spăl rufele în public, nu discut punctual, doar pe principii.

Reclamă

Pe Mirel Rădoi îl sprijin, îi respect deciziile, pentru a face ca lucrurile să meargă așa cum trebuie. Va fi o discuție cu Mirel Rădoi, va avea 90% ca punct de vedere, ne vom mula după ceea ce ne spune. Nu o vedem ca pe o pedeapsă, ci ca pe variante pentru a respecta rigorile clubului. Depinde de jucători, de felul în care se comportă zi de zi„, a spus Mihai Rotaru.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și