Închide meniul

Risto Radunovic a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că va merge în cantonamentul FCSB-ului!

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 16:57

Reclamă
Risto Radunovic a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că va merge în cantonamentul FCSB-ului!

Risto Radunovic a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că va merge în cantonamentul FCSB-ului

Risto Radunovic, într-un meci din Liga 1 / Profimedia Images

Risto Radunovic a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că va merge în cantonamentul FCSB-ului! În acest moment, formația din Capitală se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Risto Radunovic susține că este cu gândul la partida cu Farul, din etapa următoare. Acesta consideră meciul cu constănțenii „cel mai important din acest an”.

Risto Radunovic a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că va merge în cantonamentul FCSB-ului

Fundașul FCSB-ului s-a arătat deschis să asculte sfaturile patronului Gigi Becali, care a anunțat că va merge în cantonamentul echipei.

„Avem meci cu Farul, cel mai important din acest an și trebuie gestionat așa cum trebuie. Nu este decisiv, dar pentru noi e foarte, foarte, foarte important.

Dacă nu câștigăm vom mai avea foarte puține șanse la titlu. Suntem focusați.

Reclamă

Și noi am zis că prima repriză nu a fost bună, dar în partea a doua am jucat mai bine, nu am pierdut meciul, ceea ce reprezintă pentru noi un model și motivație pentru meciul următor. Orice sfat sau încurajare din partea patronului sunt primite bine de noi.

Vom da toți pentru unul și unul pentru toți. Simt că putem câștiga titlul, mai ales că avem și o galerie frumoasă”, a declarat Radunovic, prezent azi la o acțiune caritabilă.

Gigi Becali, mesaj clar înainte de FCSB – Farul

Gigi Becali a prefaţat duelul cu Farul. Latifundiarul din Pipera a declarat că echipa sa trebuie să-şi demonstreze valoarea, şi să învingă liderul din Liga 1. În caz contrat, roş-albaştrii îşi pot lua gândul de la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă n-o bați pe Farul acasă n-ai ce să cauți la titlu?! Dacă faci un egal, să zicem că mai ai un meci. City cu nu știu cine, 3-1, 4-0. Ai valoare câștigi. Când este meci decisiv trebuie să le dai 2-3 în plus, să anulezi orice fel de risc. Dacă nu, ce să mai căutăm. Mă las de fotbal și îmi iau și bani. Ești exclus dacă nu bați acum. Dacă nu dădeam gol, eram gata, la revedere!

Valoarea e esențială și decisivă! O să vedeți că ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! O să vadă domnul Balint că la toamnă o să fim în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu.

Gică Hagi nu o vede favorită la titlu pe Farul Constanța

Gică Hagi, antrenorul Farului, a anunțat faptul că echipa sa nu este favorită la câștigarea titlului, chiar dacă, în acest moment, se află pe primul loc din Liga 1.

„Pentru noi toate meciurile sunt foarte grele, pentru că am văzut că s-a scris acum că suntem favoriți. Nu, nu putem fi! Nu suntem încă în postura în care putem să spunem că suntem favoriți la câștigarea campionatului.

Sunt favorite cele care și-au propus din prima zi să câștige campionatul. Noi am venit din spate, suntem acolo și ne vom lupta pentru a deveni cei mai buni. FCSB, CFR Cluj și Craiova. Ele trei au fost!

Noi cu Rapidul am venit din spate, am făcut lucruri bune, am avut o constanță foarte bună pe tot campionatul. În anumite momente cheie, am excelat și avem doar trei înfrângeri în tot campionatul”, a declarat Gică Hagi, potrivit fanatik.ro.

Partida FCSB – Farul este programată luni, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și