Închide meniul

Risto Radunovic, gafă uriașă în FC Argeș – FCSB! Fundașul a dat pe lângă minge, iar piteștenii au marcat

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 februarie 2023, 22:13

Risto Radunovic, gafă uriașă în FC Argeș – FCSB! Fundașul a dat pe lângă minge, iar piteștenii au marcat

Risto Radunovic a greșit la golul lui FC Argeș

Risto Radunovic a greșit la golul lui FC Argeș / Captură Orangesport

Risto Radunovic a comis o gafă uriașă în FC Argeș – FCSB. Fundașul roș-albaștrilor a dat pe lângă minge, cu capul, și i-a pus golul „pe tavă” lui Kevin Koubemba. Atacantul piteștenilor a reluat cu genunchiul în plasă. Ștefan Târnovanu n-a putut să intervină, iar gazdele au redus din diferență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB conducea cu 2-0 în minutul 62 și părea să aibă o seară liniștită. Emoțiile au început însă să apară în tabăra vicecampioanei după centrarea lui Facundo Rizzi.

Risto Radunovic, gafă uriașă în FC Argeș – FCSB!

Fundașul lui FC Argeș a trimis la bara a doua în careul FCSB-ului. Risto Radunovic era bine poziționat, în fața lui Kevin Koubemba, și părea că situația este sub control. Dar lucrurile n-au stat așa.

Radunovic a dat cu capul pe lângă minge, iar balonul a ajuns la atacantul lui FC Argeș. Mingea mai mult l-a lovit pe Koubemba și s-a dus direct în vinclu, fără speranțe pentru Ștefan Târnovanu.

Risto Radunovic gafă uriașă în FC Argeș - FCSB
Risto Radunovic a greșit la golul lui FC Argeș / Captură Orangesport

Golul lui FC Argeș a venit la două minute după o ratare monumentală a lui Florinel Coman. Mijlocașul FCSB-ului a fost lansat pe contraatac de Tavi Popescu, cu o pasă superbă în adâncime.

Reclamă

Coman a preluat excelent și a intrat în careul piteștenilor, dar finalizarea a fost dezastruoasă. „Mbappe de România” a șutat mult peste poartă, în peluză.

Lui Coman nu i-a venit să creadă cum a șutat și s-a tras de pantaloni. Apoi, mijlocașul i-a mulțumit lui Tavi Popescu pentru pasa ideală.

Florinel Coman, ratare uriașă în FC Argeș – FCSB / Captură Orangesport

Deian Sorescu, primul gol marcat pentru FCSB

Deian Sorescu a marcat primul gol pentru FCSB, la câteva minute după ce a fost mutat pe poziţia pe care juca la Dinamo. La pauza meciului cu FC Argeş, Malcom Edjouma a fost scos din teren şi a a fost introdus Vali Creţu.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat, sistemul de joc al celor de la FCSB s-a modificat. Vali Creţu a preluat postul de fundaş dreapta, pe care a evoluat în prima repriză Deian Sorescu. Fostul căpitan de la Dinamo a fost urcat în linia de mijloc, acolo unde evolua pentru marea rivală.

Iar mutarea a fost de bun augur pentru Deian Sorescu. Acesta a marcat la câteva minute după ce a evoluat pe o poziţie în care îşi poate pune în evidenţă calităţile. De altfel, Gigi Becali i-a transmis lui Sorescu că vrea să îl vadă că joacă la fel ca în tricoul celor de la Dinamo.

„Sorescu e jucător bun. Dar vrei să spun? Bă, el era altceva. Când avea mingea la picior, urca. Acum văd că o dă în spate. Băi, nu ai venit aici să dai mingea în spate. Dacă ai emoţii, stai, tată, că intră Creţu. Ori joci ca la Dinamo, ori să fii sănătos! Tot el e favorit acum să joace, dar dacă are un kilometru în faţă şi nu urcă, aşa cum o făcea… Nu faci aşa. Joacă ce jucai la Dinamo! De aceea te-am luat”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și