Închide meniul

Rivaldinho, aproape să semneze cu Farul, chiar înainte de finala de titlu cu FCSB! Ce salariu ar urma să încaseze brazilianul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 mai 2023, 22:44

Rivaldinho, aproape să semneze cu Farul, chiar înainte de finala de titlu cu FCSB! Ce salariu ar urma să încaseze brazilianul

Rivaldinho, aproape să semneze cu Farul, chiar înainte de finala de titlu cu FCSB

Rivaldinho, în tricoul Farului / Hepta

Rivaldinho este aproape să semneze cu Farul, chiar înainte de finala de titlu cu FCSB. Brazilianul s-a despărţit de Universitatea Craiova, la începutul acestei luni, şi urmează să revină sub comanda lui Gică Hagi, după ce a mai evoluat pentru constănţeni în urmă cu trei sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul ar urma să-şi asigure serviciile lui Rivaldinho înaintea duelului „de foc” cu FCSB. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Rivaldinho, aproape să semneze cu Farul, chiar înainte de finala de titlu cu FCSB

Conform playsport.ro, Rivadinho îşi va pune semnătura pe un contract valabil pe doi ani cu Farul, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon. De asemenea, brazilianul va încasa un salariu de 10.000 de euro pe lună la formaţia constănţeană.

Rivaldinho a rămas liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, la începutul lunii mai. Brazilianul a fost transferat de olteni la începutul sezonului, de la Cracovia, „la pachet” cu Sergiu Hanca. Fiul lui Rivaldo a marcat pentru trupa din Bănie un singur gol, în cele 27 de meciuri jucate.

Rivaldinho revine astfel sub comanda lui Gică Hagi, alături de care a mai lucrat în 2019, când a fost împrumutat iniţial timp de jumătate de sezon de la Levski Sofia. Ulterior, brazilianul a fost transferat definitiv de constănţeni, iar în 2020 a fost vândut celor de la Cracovia pentru 300.000 de euro.

Reclamă

Mihai Rotaru, surprins că Rivaldinho a cerut rezilierea contractului cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a fost surprins că Rivaldinho a cerut rezilierea contractului cu Universitatea Craiova. Brazilianul în vârstă de 28 de ani tocmai s-a despărţit amiabil de gruparea din Bănie şi ar urma să semneze cu liderul din Liga 1. Gică Hagi îl aşteaptă la Farul.

„Rivaldinho este un băiat extraordinar și nu este o placă pe care o spun acum pentru că a plecat un jucător. Rivaldinho mi-a transmis, nu am avut timp să mă văd cu el la momentul respectiv, că mă roagă să mă văd cu el pentru că el nu are nimic de reproșat nici antrenorului, nici clubului, doar că își dorește să joace mai mult și nu poate să impună chestia asta.

Este un tip extrem de ambițios cu o mentalitate din neam. Se antrenează extraordinar ca dovadă cred că îl va lua Gică Hagi, îl va ajuta.

Reclamă 4 / 0/3

Într-adevăr, el era a treia opțiune la momentul respectiv din ceea ce s-a întâmplat pe teren în sensul în care au jucat Markovic sau Elvir Koljic„, a declarat Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Finanţatorul ocupantei locului 4 din Liga 1 a anunţat că nu avea în plan să îi propună rezilierea contractului lui Rivaldinho. Acesta chiar a renunţat la o sumă importantă de bani din moment ce nu a mai rămas măcar până la finalul sezonului.

Recomandări
  • Rivaldinho, aproape să semneze cu Farul
  • Ce salariu va avea brazilianul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și