Închide meniul

Rivaldo merge să mănânce mici și sarmale! Anunțul savuros făcut de fiul său, Rivaldinho: „Spuneți-mi un loc!”

Cosmin Cioboată Publicat: 29 ianuarie 2023, 12:26

Rivaldo merge să mănânce mici și sarmale! Anunțul savuros făcut de fiul său, Rivaldinho: „Spuneți-mi un loc!

Rivaldo, suporter la Universitatea Craiova - Hermannstadt

Rivaldo, pe Arena Naţională la un meci al lui Rivaldinho/ Hepta

  • Rivaldo, pregătit să mănânce mici și sarmale
  • Anunțul savuros făcut de fiul său, Rivaldinho

Rivaldo merge să mănânce mici și sarmale! Venit în România pentru a urmări meciul fiului său, Rivaldinho, legendarul fotbalist brazilian va face cunoștință cu cele mai cunoscute preparate din țara noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldo a fost în tribune la meciul dintre Universitatea Craiova și FC Hermannstadt, scor 2-0, din etapa a 23-a din Liga 1.

Rivaldo merge să mănânce mici și sarmale! Anunțul savuros făcut de fiul său, Rivaldinho

Rivaldinho a fost titular în victoria obținută de trupa din Bănie în fața sibienilor, iar la final a făcut show la interviu.

Reclamă

Atacantul oltenilor a dezvăluit că va merge împreună cu tatăl său și ceilalți membri ai familiei la un restaurant care servește mici și sarmale.

Rivaldinho este mare fan al micilor și vrea să-i prezinte și tatălui său, Rivaldo, preparatele tradiționale din România.

Reclamă

„Victoria este foarte importantă, aveam nevoie de trei puncte, care sunt foarte importante. Până nu este 100% (n.r. calificarea în play-off) trebuie să luptăm și după să facem cât mai multe puncte, să fim acolo sus. Este o seară normală pentru mine.

Nu doar eu am avut tatăl aici și ceilalți jucători au avut familia, pentru mine este ceva normal. Pentru lume este ceva wow, pentru că este Balon de Aur, dar pentru mine este ceva normal. Mă bucur că a venit aici, a cunoscut acest stadion frumos.

(N.r. – Despre tatăl său) Cred că mai stă două zile în Craiova, pentru că după are treabă. Sunt jucătorul echipei și avem același program, nimeni nu are nimic special. Toți avem același program și stăm toți împreună în cantonament.

Reclamă 4 / 0/3

Micii îmi plac foarte mult, dar voi puteți să îmi spuneți un loc bun unde putem mânca mici și sarmale bune. Avem timp liber și vedem unde vom ieși sau poate vom sta acasă”, a spus Rivaldinho, după Universitatea Craiova – FC Hermannstadt 2-0.

Eugen Neagoe, încântat de Andrei Ivan după Universitatea Craiova – Hermannstadt 2-0

Eugen Neagoe s-a declarat încântat de Andrei Ivan după meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt, scor 2-0, meci din etapa a 23-a a Ligii 1. Atacantul în vârstă de 26 de ani a fost MVP-ul partidei.

Ivan a „dezgheţat” tabela din Bănie în startul reprizei secunde. Nu i-a dat nicio şansă portarului advers. Lui Karlo Letica i-a fost imposibil să intervină. Starul oltenilor a preluat mingea la aproximativ 40 de metri, l-a driblat pe Ene şi a şutat din afara careului, la colţul lung. A plasat perfect balonul. Ivan nu a putut fi oprit nici în minutul 69, când a reluat perfect, cu capul, o centrare excelentă a lui Cîmpanu!

Neagoe a stat în premieră pe banca oltenilor şi poate răsufla uşurat. Alb-albaştrii s-au apropiat la un singur punct de podium.

Este al doilea joc. Chiar dacă nu am fost pe bancă la Botoşani, tot eu am pregătit echipa. În această seară am întâlnit o echipă bună, ştiţi foarte bine ce rezultate au avut cei de la Hermannstadt. Ne aşteptam că va fi un joc dificil. Dar cred că am controlat de la un capăt la altul.

În repriza a doua cred că am făcut un joc foarte foarte bun. Am marcat 2 goluri, am avut şi o bară. Cred eu că scorul putea să fie chiar şi mai mare. Nu întâmplător l-am pus căpitan pe Andrei Ivan, este un jucător valoros. De asta este Ivan căpitan, de asta este în vizorul echipei naţionale. Trebuie să vină cu execuţii foarte bune. Este meritul în totalitate al băieţilor, au făcut un efort foarte mare. Hermannstadt a avut momente în care nu reuşea să iasă din propriul careu.

Mă bucur foarte mult că a revenit Koljic, mă bucur şi pentru Martic. Băieţii au fost exemplari, mai puţin jocul de la Botoşani. În acest moment nu am discutat despre alt transfer, dar dacă va apărea un jucător valoros cred că patronul va reacţiona pozitiv, aşa cum a făcut şi până acum„, a declarat Eugen Neagoe la digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”