Închide meniul

Roland Niczuly s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – Sepsi 1-0: „E un dezastru! O să retrogradăm!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 octombrie 2023, 8:40

Roland Niczuly s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – Sepsi 1-0: „E un dezastru! O să retrogradăm!

Roland Niczuly s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi - Sepsi 1-0

Roland Niczuly / captură Youtube

Roland Niczuly s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – Sepsi 1-0. Echipa lui Liviu Ciobotariu a ajuns la 6 înfrângeri consecutive în Liga 1, deşi a avut un start foarte bun de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roland Niczuly, liderul echipei din Sfântu Gheorghe, a avut un discurs apocaliptic după înfrângerea de la Iaşi. Văzută cu şanse mari să prindă un loc de playoff, Sepsi începe să îşi facă griji pentru salvarea de la retrogradare. Cel puţin, acesta afost discursul portarului de la Sepsi.

Roland Niczuly s-a prăbuşit emoţional după Poli Iaşi – Sepsi 1-0

„Din păcate nu reușim să băgăm mingea în poartă. Mi-e greu. Nu-mi vine să cred ce văd. Nu putem să înscriem nici din penalty, nici cu poarta goală. Fundașii ne iau mereu mingea. E un dezastru ce se întâmplă la noi. Cu tăcerea nu se întâmplă nimic. O să ne obișnuim cu înfrângerile. Nimeni nu zice nimic. E o tăcere infernală în vestiar.

Moralul la pământ, liniște mare în vestiar. Nu așa văd eu că se va rezolva situația. E un dezastru. Nu găsim soluții. E al treilea meci consecutiv în care nu marcăm. 

Am luat multe goluri. Am fost echipa care la începutul sezonului nu luam gol, acest lucru s-a schimbat total. Nu vreau să comenez. Nu banca tehnică e de vină că din doi metri ratăm. Am avut două situații în prima repriză cu poartă goală și nu am reușit să dăm gol. Nici nu mai știu câte ocazii am avut. Mister ne duce la poartă, dar noi ratăm.

Reclamă

E o mare dezamăgire pentru mine. Credeam că această pauză ne era de folos. Cu siguranță e cea mai grea perioadă. Șapte meciuri oficiale, un egal la Hermannstadt, și acel egal putem spune că a venit cu un pic de șansă. E o perioadă dificilă. Ne așteaptă o partidă grea, cu Botoșaniul. Dacă o să continuăm așa, vom regrodata. 

Nici nu vorbesc de play-off! Mă tem de retrogradare. E greu. Trebuie să găsim soluții cu toții, nu doar banca tehnică. Avem de suferit și noi jucătorii”, a spus Roland Niczuly după Poli Iaşi – Sepsi 1-0.

„Vă simţiţi postul ameninţat?” Răspunsul lui Liviu Ciobotariu

Liviu Ciobotariu a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă îşi simte postul ameninţat, ca urmare a faptului că Sepsi a ajuns la şase înfrângeri consecutive în Liga 1. Antrenorul covăsnenilor a declarat că este normal ca tehnicienii să fie traşi la răspundere, în momentul în care echipa nu are rezultate.

Reclamă 4 / 0/3

Ciobotariu a oferit declaraţii şi despre viitorul său pe banca celor de la Sepsi, mărturisind că înţelege frustrarea tuturor celor de la echipă.

„Ca şi situaţie, e cea mai neagră din istoria clubului. Nu s-au mai trăit astfel de momente. O situaţie dificilă, delicată. Trăim într-un vis urât şi nu putem să ne trezim. Ca joc, ca exprimare, nu am arătat rău. Mult mai bine faţă de meciurile anterioare, am avut situaţii bune de a marca, am avut ocazii din 2-3 metri şi nu am marcat.

Presiunea e mare, apasă pe umerii noştri. Au fost multe momente de joc pe care nu le-am înţeles. Arbitrii ştiu mai bine, avem şi VAR, dar maniera nu mi s-a părut corectă. La orice fază, la mijlocul terenului au fost faulturi date anapoda. La ultima fază, n-am înţeles nimic. La faza golului încasat, fault pentru noi, lasă avantaj şi după primim gol.

Multe decizii pe care nu le-am înţeles. Poli Iaşi a jucat cu atitudine, nu vreau să găsesc scuze, dar unele lucruri nu sunt ok. Din VAR nu se poate lua o decizie, după ia centralul decizia. De ce mai avem VAR? Cel de acolo nu poate lua o decizie şi cheamă centralul. Nu înţeleg, de ce mai eşti acolo.

(N.r. Vă simţiti postul ameninţat) Orice antrenor în momentul în care n-are rezultate are postul în pericol. Conducerea se gândeşte să te înlocuiască dacă nu ai rezultate sau să aducă pe altcineva. Fac tot ce e posibil să duc echipa unde-i e locul. Am avut un început bun, dar acum nu ne iese nimic. Antrenorul plăteşte nota de plată, chiar acă echipa are un randament mai bun faţă de meciurile trecute. E clar că atunci când nu câştigi, antrenorul e tras la răspundere. Azi nu meritam să pierdem”, a declarat Liviu Ciobotariu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și