Închide meniul

Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc”

Dan Roșu Publicat: 20 mai 2024, 15:56

Reclamă
Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc

Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la "noul Rapid", propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon

Dan Şucu şi Mircea Lucescu

Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon, este unul de consultant. Il Luce şi-a folosit experienţa pentru a-i ajuta pe giuleşteni, atunci când a venit vorba de infrastructură sau chiar de aducerea jucătorilor de valoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Lucescu a refuzat o poziţie oficială la Rapid, Dan Şucu va avea parte de ajutorul necondiţionat al celui mai titrat antrenor român.

Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon

„Domnul Lennon va fi ajutat în noul sezon și de un club RAPID mai puternic! Pe baza evaluărilor făcute împreună cu domnul Mircea Lucescu, căruia îi mulțumesc în mod special, vom continua investițiile în infrastructură, vom reforma în totalitate zona medicală (refacere, recuperare, nutriție) și, normal, vom continua investițiile în jucători valoroși, cu mentalitate de învingători.

Sunt multe lucruri care vor fi schimbate în bine, dar prefer să îi las să vorbească despre ele pe colegii responsabili de implementarea lor!”, a spus Şucu, citat de fcrapid.ro.

Dan Şucu, mesaj către petrecăreţii Rapidului

Pe de altă parte, acţionarul principal a avut un mesaj şi pentru petrecăreţii din Giuleşti, Albu şi Borza, şi pentru cei care ar avea tendinţa s-o ia pe urmele lor.

Reclamă
Reclamă 4

„Dânsul vine dintr-o cultură fotbalistică, cea anglo-saxonă, bazată pe seriozitate, pe muncă, pe reușită. Cultură în care deciziile, odată luate, nu mai sunt comentate sau negociate, ci pur și simplu sunt implementate.

Un antrenor cu rezultate excepționale, experimentat, dar încă tânăr, energic, foarte autoritar, un lider adevărat. Și, în plus față de toate, un antrenor care poate lua decizii echilibrate, fără să vină în spate cu un bagaj de antipatii sau de preferințe subiective în ceea ce privește lotul.

Sunt convins că nu vom mai avea jucători care să-și manifeste rapidismul la 3 noaptea din discotecă sau de pe pârtiile de schi, sau care să se prezinte la echipă cu kilograme în plus față de greutatea optimă. Sunt, de asemenea, convins că, în sezonul viitor, pregătirea fizică, implicarea și determinarea în teren a echipei noastre vor fi la un nivel net crescut față de stagiunea abia încheiată”, a mai spus Şucu.

Reclamă

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:14

FotoPrimele imagini cu Constantin Budescu la noua echipă! „Magicianul” a jucat și primele minute în tricoul noului club

20:10

Scene incredibile, înainte de Anglia – Serbia! Fanii s-au bătut pe străzi şi poliţia a intervenit de urgenţă

19:35

Kylian Mbappe a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Superstarul de la Real Madrid a uimit pe toată lumea

19:31

Ce sfat a primit Edi Iordănescu de la tatăl lui, înainte de debutul României la EURO 2024: „Asta mi-a spus mereu!”

19:13

Reacţia lui Nicolae Stanciu, când a aflat că ucrainenii se tem de el la EURO 2024: „Asta este forţa noastră!”

19:13

„Avem șansele noastre!” Edi Iordănescu, mesaj plin de încredere înainte de România – Ucraina! Ce le-a transmis suporterilor

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și