Închide meniul

Romario Benzar a fost prezentat la noua sa echipă! Fundașul a plecat de la Farul, dar a rămas în Liga 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 ianuarie 2023, 15:35

Romario Benzar a fost prezentat la noua sa echipă! Fundașul a plecat de la Farul, dar a rămas în Liga 1

Romario Benzar, prezentat la noua echipă

Romario Benzar, într-un meci pentru Farul/ Hepta

Romario Benzar a fost prezentat la noua sa echipă. După despărțirea de Farul, fundașul și-a găsit angajament în Liga 1, și a semnat cu UTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romario Benzar a plecat de la Farul în această pauză competițională. Fundașul revenise la trupa lui Gică Hagi la începutul sezonului, după ce și-a încheiat aventura la Lecce.

Romario Benzar a fost prezentat la noua sa echipă

Romario Benzar a semnat cu UTA un contract valabil pe o jumătate de sezon, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a clubului arădean.

Antrenorul de la UTA, Laszlo Balint, s-a arătat extrem de fericit de faptul că Romario Benzar va evolua sub comanda sa, odată de se va relua campionatul. În acest sezon, fundașul lateral a bifat opt partide pentru Farul, în toate competițiile.

„Ne bucurăm că am reuşit să-l legitimăm pe Romario Benzar, un jucător important la nivelul fotbalului românesc. Vine de la liderul campionatului, vine cu experienţă importantă în spate şi sunt sigur că vine şi cu atitudinea corectă pentru a ne ajuta să ne îndeplinim obiectivul.

Reclamă

În ceea ce ne priveşte, reuşim să aducem un jucător important pe o poziţie pe care eram descoperiţi mai ales acum, în această perioadă, când şi Marko Vukcevic se confruntă cu probleme de sănătate şi sperăm să ni se alăture cât de curând în cantonament”, a declarat Laszlo Balint, conform site-ului uta-arad.ro.

Gabi Torje, prezentat la noua sa echipă! Mijlocaşul va încasa 20.000 de euro

Gabi Torje a fost prezentat la noua sa echipă, acolo unde va încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună. Mijlocaşul român va evolua la Genclerbirligi, formaţie de pe ultimul loc din Liga a 2-a din Turcia.

Gabi Torje şi-a reziliat în această iarnă contractul cu Farul. Mijlocaşul nu a „stat pe bară” prea mult timp, şi şi-a găsit repede alt angajament. Acesta s-a întors în Turcia, acolo unde a mai evoluat pentru alte cinci formaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Gabi Torje a semnat un contract valabil până în vara lui 2024. Mijlocaşul român va avea, de asemenea, opţiunea de a-şi prelungi înţelegerea pe încă un sezon.

Genclebirligi, noua formaţie a lui Gabi Torje, se luptă pentru evitarea retrogradării în a treia ligă din Turcia. Trupa fostului jucător de la Farul se află pe ultimul loc în Liga a 2-a, având doar 7 puncte, după 18 runde disputate. Mai mult decât atât, turcii sunt fără victorie de opt meciuri, în toate competiţiile, şi se află la 11 puncte distanţă de primul loc care asigură salvarea.

„Turcia este o țară pe care o cunosc. Sunt foarte fericit și încântat să reîntâlnesc fanii sportului turc. Din moment ce am mai jucat la Ankara, știu că Genclerbirligi este un club mare, cu foarte mulți suporteri.

Sunt gata să fac tot posibilul pentru a fi demn de o comunitate atât de mare și ștept cu nerăbdare ziua în care mă voi întâlni cu suporterii lui Genclerbirligi”, a decarat Gabi Torje, pentru pagina oficială a noului său club.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și