Închide meniul
NEWS ALERT

S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2024, 11:12

S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider

S-a mai accidentat un jucător la FCSB

Luis Phelipe, alături de coechipierii de la FCSB în timpul unui meci / Profimediaimages

După Ovidiu Popescu, s-a mai accidentat un jucător la FCSB. Pauza cauzată de meciurile echipei naţionale a lovit din plin liderul Ligii 1. Elias Charalambous nu mai scapă de probleme şi a primit o veste teribilă. Luis Phelipe a suferit o accidentare gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul brazilian în vârstă de 23 de ani va rata cu siguranţă meciul Farul – FCSB, care va fi duminică, de la 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Dacă verdictul iniţial va rămâne, riscă să rateze toate partidele din turul play-off-ului.

S-a mai accidentat un jucător la FCSB. Luis Phelipe are ruptură!

Potrivit fanatik.ro, Luis Phelipe a suferit o ruptură musculară şi va lipsi cel puţin o lună de pe teren. Este al doilea jucător important pe care roş-albaştrii l-au pierdut în perioada de pauză.

Spre deosebire de Ovidiu Popescu, care are şanse infime să mai joace în această ediţie de campionat, brazilianul transferat de la Poli Iaşi ar putea fi recuperat la finalul lunii viitoare.

200.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru a-l transfera pe Phelipe. Mijlocaşul ofensiv are un gol în 9 apariţii în tricoul roş-albastru.

Reclamă

Singurul gol marcat de Phelipe la FCSB a fost reuşit în victoria la limită cu Petrolul, de la începutul lunii. Intrat la pauză, sud-americanul a avut nevoie de doar 23 de secunde pentru a contribui la deschiderea scorului. Florinel Coman a pătruns în flancul stâng şi a centrat perfect în faţa porţii. De acolo, Phelipe a lovit mingea, şi Ţicu a deviat-o în propria poartă.

Schimbări uriașe la FCSB. Ce se va întâmpla la finalul sezonului

Se pregătesc schimbări uriașe la FCSB. Nu mai puţin de cinci jucători sunt gata să plece la finalul sezonului de la clubul din Berceni. Vlad Chiricheş, veteranul din defensiva roş-albaştrilor care nu a mai jucat într-un meci oficial din luna august, nu este printre ei.

FCSB este lider detaşat în Liga 1 şi este mare favorită la câştigarea titlului, primul după o pauză de 9 ani. Echipa lui Gigi Becali va suferi transformări importante la vară.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit digisport.ro, cinci dintre actualii jucători sunt pe picior de plecare. Vali Crețu, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Andrei Vlad și Risto Radunovic sunt fotbaliştii care au şanse mari să se despartă de FCSB indiferent dacă vor câştiga sau nu trofeul Ligii 1.

Creţu, Panţîru şi Ovidiu Popescu rămân liberi de contract pe 30 iunie. Mijlocaşul defensiv în vârstă de 30 de ani este singurul cu care s-ar putea începe negocieri pentru o nouă înţelegere. Rămâne de văzut ce pretenţii va avea Popescu, cel care este la FCSB din 2016.

Şi contractul lui Vlad Chiricheş expiră în această vară, dar se va prelungi automat cu încă un sezon în cazul în care FCSB câştigă campionatul. Risto Radunovic şi Andrei Vlad mai au contracte valabile până la finalul sezonului, dar şi-au manifestat interesul de a pleca de la echipă.

Eu îmi doresc să câștigăm campionatul și să plec. N-am vorbit cu nimeni de contract, de nimic. Vreau să termin campionatul și să-mi găsesc o echipă să plec„, a fost declaraţia neaşteptată făcută de Radunovic.

Gigi Becali nu s-a ferit să îl ironizeze şi a anunţat care este condiţia pentru a-l lăsa să plece de la echipa lui. Vrea să primească o sumă de transfer în schimbul muntenegreanului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și