Închide meniul

„Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2024, 18:33

Reclamă
Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj

Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid

Gigi Corsicanu, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Corsicanu a tras un semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid. Fostul șef de galerie al giuleștenilor a transmis că nu ar trebui să se repete situația de la începutul sezonului, atunci când Adrian Mutu a lăsat echipa și a fost nevoie să se găsească de urgență un înlocuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii de la Rapid nu au mai suportat și au ales să nu se prezinte la duelul din deplasare al echipei, cu CFR Cluj. Partida din etapa a opta a play-off-ului va fi duminică, de la ora 21:30, în format live text, pe AS.ro.

Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid

Gigi Corsicanu a transmis că galeria nu se va prezenta la meciul din Gruia în semn de protest față de rezultatele dezastruoase înregistrate de Rapid, în play-off. Giuleștenii au ajuns pe ultimul loc, fiind fără victorie, după șapte meciuri jucate.

De asemenea, întrebat despre viitorul antrenor de la Rapid, Gigi Corsicanu a oferit un răspuns tranșant. Acesta a declarat că ar trebui să se găsească un tehnician cât mai repede, pentru a pregăti echipa în vederea sezonului următor.

Consider această inițiativă normală. E o formă de protest după nenumărate înfrângeri și ieșirile pe care le-au avut jucătorii față de antrenor și față de suporteri, a fost și ieșirea lui Iacob. S-au acumulat mai multe și din acest motiv a venit această inițiativă.

Reclamă

Nu vrem să ne trezim cu 2-3 săptămâni înaintea începerii noului campionat că atunci aducem antrenor și se fac lucrurile pe grabă. Trebuie să se facă niște planuri concrete de achiziții și jucători la care se va renunța.

Nu ne-am mai dori să se întâmple ceea ce a fost în acest sezon la momentul în care a plecat Adrian Mutu și a venit Bergodi. E vorba de experiență și e nevoie de un antrenor care să știe ce jucători își dorește. Nu e ușor și depinde de ce decid patronii.

(n.r. La nivel de președinte vă doriți vreo anumită schimbare) Vă spun și aici că este decizia conducătorilor. Dumnealor dau banii și ei răspund în fața suporterilor care plătesc bani și așteaptă performanță la acest club”, a declarat Gigi Corsicanu, conform iamsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj!

Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Ultrașii din Giulești au anunțat că nu își vor susține favoriții la duelul din etapa cu numărul 8 a playoff-ului din Liga 1.

Giuleștenii nu mai au niciun obiectiv în acest sezon, având în vedere că nu mai pot obține nicio poziție care să ducă în cupele europene. Dan Șucu a început deja revoluția la echipă, dar suporterii sunt în continuare nemulțumiți.

Liderii Peluzei Nord au publicat un comunicat pe rețelele de socializare în care au anunțat faptul că galeria nu va fi prezentă la meciul cu CFR Cluj.

Aceștia au mențioant faptul că sunt nemulțumiți de deciziile luate de conducere, dar și de atitudinea jucătorilor, mai ales a lui Paul Iacob, care a sărit la bătaie cu fanii, după 1-2 cu Univeristatea Craiova.

Totuși, cea mai mare problemă a suporterilor rămâne legată de rezultatele slabe înregistrate de giuleșteni, în acest play-off.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
Vezi toate știrile
Citește și