Închide meniul

„Să primim acel 5%!” Andrei Nicolescu, mesaj tranşant despre arbitraj, după ce Dinamo a învins-o eroic pe Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2024, 9:20

Reclamă
„Să primim acel 5%! Andrei Nicolescu, mesaj tranşant despre arbitraj, după ce Dinamo a învins-o eroic pe Universitatea Craiova

Andrei Nicolescu, mesaj tranşant despre arbitraj, după ce Dinamo a învins-o eroic pe Universitatea Craiova

Andrei Nicolescu / AS.ro

Andrei Nicolescu a transmis un mesaj tranşant despre arbitraj, după ce Dinamo a învins-o eroic pe Universitatea Craiova. Administratorul special al „câinilor” a tras concluziile, după succesul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus cu 2-1 în derby-ul cu Universitatea Craiova. „Câinii” s-au impus dramatic şi au încheiat partida în nouă jucători.

Andrei Nicolescu, mesaj tranşant despre arbitraj, după ce Dinamo a învins-o eroic pe Universitatea Craiova

Andrei Nicolescu a transmis că Dinamo ar trebui să primească mai mult din partea arbitrilor, atunci când evoluează pe teren propriu. Oficialul trupei din Ştefan cel Mare l-a lăudat pe Ahmed Bani, cel care a marcat un gol contra Universităţii Craiova.

„E un moment de care trebuie să ne bucurăm, de care trebuie să ne aducem aminte și în momentele mai puțin bune. Clasamentul e mai puțin important, e intermediar, e important ce construim. Ne luptăm pentru play-off, nu putem spune altceva. Îmi doresc ca atunci când jucăm acasă, Dinamo să primească acel 5%. Mi-aș dori să nu mai joc acasă și să fiu tratat ca o echipă vizitatoare. Dacă pleacă cineva, sunt doar copiii care au nevoie de minute.

Bani joacă constant. Craiova e cea mai puternică echipă cu care am jucat până acum, arată forță. Nu vreau să comentez deciziile de arbitraj. Dacă se juca pe Arena Națională, cred că erau 25.000 de suporteri. Cred că a fost un spectacol agreabil, încercăm să ne organizăm cât mai bine în acest stadion. Cu Domnul Lucescu nu știu dacă a venit special pentru un jucător. Aș fi vrut să fie și Denis în teren”, a declarat Andrei Nicolescu.

Reclamă
Reclamă

Reacţia dinamoviştilor, după ce au fost numiţi „pisici” de rivalii de la Universitatea Craiova

Reacţia dinamoviştilor, după ce au fost numiţi „pisici” de rivalii de la Universitatea Craiova, nu a întârziat să apară. Raul Opruţ, titularul din echipa lui Zeljko Kopic, le-a dat replica oltenilor.

Înaintea meciului cu Dinamo, Oshima a oferit o declaraţie care nu a fost pe placul dinamoviştilor, numindu-i pe aceştia „pisici”: „Știu că noi suntem lei, dar nu am știut de ei că sunt câini, am crezut că sunt pisici”, spunea mijlocaşul japonez al lui Costel Gâlcă.

Ne-au motivat și ei cu unele declarații, am auzit că băiatul ăla japonez a spus că alea sunt pisici, nu câini. Cred că, înainte să declari ceva, trebuie să te informezi. Vii în țara noastră, nu poți să faci asemenea gafe.

Reclamă

Chiar dacă spui în glumă sau nu, Dinamo e un club mare în România, dacă nu cel mai mare, și trebuie să porți respect pentru acest club. Dinamo a făcut multe pentru România și a fost o declarație foarte urâtă din partea lui. Dar i-am arătat că nu suntem pisici, ci câini”, a declarat Raul Opruţ, conform digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:16

Alex Albon, descalificat după calificările Marelui Premiu al Ţărilor de Jos! Dezastru pentru pilotul Williams

10:08

Foto„Fie venerat, fie disprețuit” Ce a scris presa germană despre Christoph Daum, după decesul fostului selecţioner al României!

9:45

„A fost o chestiune de bani?” Novak Djokovic a reacţionat, după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendarea pentru dopaj

9:33

Probleme uriaşe pentru FCSB, înaintea returului cu LASK Linz! Situaţie dificilă pentru campioni

9:27

Reacţia antrenorului lui Dennis Man după golul marcat de jucătorul naţionalei cu AC Milan! Ce a spus despre reuşita românului

8:51

„Oricine îşi doreşte” Ahmed Bani a anunţat că vrea să plece în străinătate după ce a marcat cu Universitatea Craiova!

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 3 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEOPrima cursă din etapa de Formula 1 Academy din Ţările de Jos a fost amânată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile!
Citește și