Închide meniul

Sabin Ilie, amuzat de Elias Charalambous, după primul meci la FCSB: „Schimbările le-a făcut Harap Alb!”

Cosmin Olteanu Publicat: 4 aprilie 2023, 17:02 / Actualizat: 8 aprilie 2023, 13:13

Reclamă
Sabin Ilie, amuzat de Elias Charalambous, după primul meci la FCSB: Schimbările le-a făcut Harap Alb!”

Sabin Ilie, amuzat de Elias Charalambous, după primul meci la FCSB

Elias Charalambous, în timpul meciului Sepsi - FCSB / Hepta

Sabin Ilie a fost amuzat de Elias Charalambous, după primul meci la FCSB! FCSB a învins-o pe Sepsi Sfântu Gheorghe, 2-1, în a doua etapă din play-off-ul Ligii 1, grație golurilor marcate de Andrea Compagno și Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Elias Charalambous a declarat că, cele două schimbări efectuate la pauză, au fost dictate de el. După primele 45 de minute, Ovidiu Popescu și David Miculescu i-au înlocuit pe Andrei Cordea și Malcom Edjouma.

Sabin Ilie, amuzat de Elias Charalambous, după primul meci la FCSB

Fostul component al naționalei României l-a luat peste picior pe Elias Charalambous, fiind convins că cele două schimbări au fost dictate de patronul Gigi Becali.

„FCSB joacă un meci bine, două-trei mai puțin bine. Schimbările, cine le face, intervenții la echipă. Aseară le-a făcut Harap Alb.

Sunt om de fotbal și am trăit o viață în fotbal, vine și spune că el face schimbările. Păi crezi că ești în Cipru aici? A spus după meci că el a făcut schimbările. Nici Jose Mourinho dacă era nu își permitea să se ducă de cinci zile la un club străin și să dea afară la pauză cei mai titrați jucători.

Reclamă

Nea’ Gigi cred că l-a sunat. Ușcheala, cu ăștia doi (n.r. Edjouma și Olaru), nu joacă nimic. Nu poți să vii tu și să spui că ai făcut schimbările. Poate să schimbe și în minutul 30. Depinde când sună telefonul, nu? L-am văzut. E un lucru pozitiv.

Înainte cine a fost antrenor se întâmpla tot lucrul ăsta. Acum măcar avem noroc că poate mai sare vreun jucător de la Steaua (n.r. FCSB) prin Hong Kong, măcar mai înțelege și el o boabă, două în engleză. Să luăm și lucrurile pozitive că vorbește în engleză.

Mai învață vreunul papa, tata, mama și poate să se transfere. Da (n.r. dacă l-a amuzat Charalambous). Și declarațiile jucătorilor Coman și Târnovanu care au zis că le-a dat o tehnico-tactică extraordinară. Măcar Târnovanu a fost sincer, «nu-l aud»”, a declarat Sabin Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Elias Charalambous după Sepsi – FCSB 1-2

Elias Charalambous a declarat faptul că este pregătit să se lupte cu CFR Cluj, formație pe care o va întâlni în următorul meci de campionat.

Sunt foarte fericit pentru jucători, au făcut un mare efort. Am reuşit să luăm cele 3 puncte pe care ni le doream. Cel mai important pentru mine este că am avut reacţie după ce am avut gol. Recţia a fost incredibilă.

100% mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. După meci trebuie să vedem ce greşeli am făcut, nu trebuie să aşteptăm să pierdem pentru a face asta.

(n.r. De ce aţi făcut 2 schimbări la pauză?) Dacă aţi văzut, am schimbat sistemul la pauză. Sepsi ne-a pus probleme, am schimbat în 4-2-3-1. Consider că după pauză ne-am schimbat modulul şi a fost bine. Eu am mai făcut schimbări şi în trecut chiar înainte de pauză. Eu mereu mă gândesc la binele echipei.

Am văzut ce probleme am făcut şi vom lucra să le rezolvăm. Important e să nu primim goluri. Sunt foarte fericit să fiu aici, este un club mare, am spus-o din prima zi. Am văzut suporterii noştri. Vrem să le mulţumim că au venit şi au încurajat echipa.

Trebuie să jucăm cu toate echipele din play-off. Urmează cu CFR, vom analiza şi ne vom concentra pentru acest meci. Suntem pregătiţi să ne luptăm la titlu, este o echipă care are experienţă să câştige titluri. Asta este mentalitatea acestui club.

De ce am fost criticat? Nu citesc ziarele prea mult. Sunt concentrat doar la echipa mea, eu sunt atent la pregătirea jucătorilor mei”, a spus Elias Charalambous, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și