Închide meniul

Salariul pe care îl va avea Dan Petrescu la CFR Cluj! Neluţu Varga i-a pregătit şi un bonus uriaş pentru câştigarea campionatului

Bogdan Stănescu Publicat: 8 aprilie 2024, 16:42

Reclamă
Salariul pe care îl va avea Dan Petrescu la CFR Cluj! Neluţu Varga i-a pregătit şi un bonus uriaş pentru câştigarea campionatului

Salariul pe care îl va avea Dan Petrescu la CFR Cluj!

Dan Petrescu, în timpul unui meci al CFR-ului / Profimedia Images

Salariul pe care îl va avea Dan Petrescu la CFR Cluj îl va propulsa pe primul loc în ierarhia celor mai bine plătiţi antrenori din Liga 1. „Bursucul” a ajuns la un acord cu patronul Neluţu Varga şi ar urma să stea pe bancă la meciul de duminică, împotriva FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, pe Cluj Arena. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Salariul pe care îl va avea Dan Petrescu la CFR Cluj!

Potrivit gsp.ro, Dan Petrescu ar urma să aibă un salariu de 30.000 de euro pe lună la CFR Cluj. Ar deveni, astfel, cel mai bine plătit antrenor din Liga 1.

Neluţu Varga i-a pregătit lui Petrescu şi un bonus mare pentru cucerirea titlului în sezonul viitor, de 200.000 de euro.

Bonusul pentru câştigarea campionatului ar fi condiţionat de accesul într-o grupă europeană.

Reclamă

Dan Petrescu va avea şi o clauză de reziliere de 400.000 de euro. În cazul în care va fi demis, Neluţu Varga va trebui să plătească această sumă. Dacă Petrescu va vrea să o părăsească pe CFR Cluj înainte de încheierea contractului, va trebui să achite el această sumă.

Petrescu e aşteptat zilele următoare la Cluj pentru a semna contractul cu CFR. Înţelegerea ar fi pe două sezoane.

Prima decizie luată de Dan Petrescu la CFR Cluj! L-a convins pe Neluţu Varga şi a scos echipa din criză

Dan Petrescu a luat deja o primă decizie la CFR Cluj, înainte să fie prezentat oficial la gruparea din Gruia. „Burscul” a bătut palma cu Neluţu Varga şi va începe un nou mandat la echipa cu care a câştigat cinci titlul în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Petrescu s-a despărţit la Jeonbuk şi revine pe banca echipei alături de care a obţinut cele mai importante performanţe din cariera de antrenor. Este aşteptat să se întoarcă în ţară, după experienţa din Coreea de Sud.

Potrivit gsp.ro, Dan Petrescu a început deja să îşi facă simţita la Cluj-Napoca. El ar fi artizanul victoriei de senzaţie din etapa a 3-a a play-off-ului. „Dan Petrescu a stabilit primul 11 în victoria cu Rapid”, a precizat sursa citată anterior.

Mai mult, „Bursucul” a fost cel care l-ar fi convins pe Neluţu Varga să îi pună interimari pe Francisc Dican şi Ovidiu Hoban. Ei ar putea să rămână la echipă şi să îi fie antrenori secunzi.

Astfel, Dan Petrescu a reuşit să o scoată din criză pe CFR Cluj în numai patru zile. Înainte să o conducă cu 4-0 la pauză pe Rapid, echipa din Gruia a cedat cu 0-4 împotriva Corvinului. A fost meciul care l-a făcut pe Adi Mutu să îşi dea demisia.

Basarab Panduru, mesaj direct despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj

Basarab Panduru este de părere că Dan Petrescu este antrenorul potrivit pentru CFR Cluj și că, în situația în care acesta va reveni în Gruia, ardelenii vor mai câștiga campionate.

Acesta a vorbit și despre faptul că „Super Dan” e liber de contract, după despărțirea de Jeonbuk, și a spus că oficialii de la CFR ar fi „fraieri” dacă nu l-ar căuta.

Vine iar înapoi? Dacă da, campionatul este 80% câştigat (n.r. de CFR Cluj). Fraier să fii (n.r. cei de la CFR) să nu îl cauţi în momentul ăsta pe Dan Petrescu!”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă

Petrescu are în palmares 4 titluri de campion al României ca antrenor cu CFR Cluj. Anterior, el a cucerit un titlu şi cu Unirea Urziceni.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și