Închide meniul

Prima decizie luată de Dan Petrescu la CFR Cluj! L-a convins pe Neluţu Varga şi a scos echipa din criză

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2024, 15:43

Reclamă
Prima decizie luată de Dan Petrescu la CFR Cluj! L-a convins pe Neluţu Varga şi a scos echipa din criză

Prima decizie luată de Dan Petrescu la CFR Cluj

Dan Petrescu, în echipamentul CFR-ului / Hepta

S-a aflat care a fost prima decizie luată de Dan Petrescu la CFR Cluj, chiar înainte să fie prezentat oficial la gruparea din Gruia. „Burscul” a bătut palma cu Neluţu Varga şi va începe un nou mandat la echipa cu care a câştigat cinci titlul în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu s-a despărţit la Jeonbuk şi revine pe banca echipei alături de care a obţinut cele mai importante performanţe din cariera de antrenor. Este aşteptat să se întoarcă în ţară, după experienţa din Coreea de Sud.

Prima decizie luată de Dan Petrescu la CFR Cluj

Potrivit gsp.ro, Dan Petrescu a început deja să îşi facă simţita la Cluj-Napoca. El ar fi artizanul victoriei de senzaţie din etapa a 3-a a play-off-ului. „Dan Petrescu a stabilit primul 11 în victoria cu Rapid”, a precizat sursa citată anterior.

Mai mult, „Bursucul” a fost cel care l-ar fi convins pe Neluţu Varga să îi pună interimari pe Francisc Dican şi Ovidiu Hoban. Ei ar putea să rămână la echipă şi să îi fie antrenori secunzi.

Astfel, Dan Petrescu a reuşit să o scoată din criză pe CFR Cluj în numai patru zile. Înainte să o conducă cu 4-0 la pauză pe Rapid, echipa din Gruia a cedat cu 0-4 împotriva Corvinului. A fost meciul care l-a făcut pe Adi Mutu să îşi dea demisia.

Reclamă

Dan Petrescu ar putea debuta în noul mandat la CFR Cluj chiar împotriva FCSB-ului. Derby-ul din Gruia este programat duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Te-au lucrat jucătorii?” Adrian Mutu a dat răspunsul direct

Adrian Mutu a fost întrebat dacă jucătorii de la CFR Cluj „l-au lucrat”, iar acesta a dat răspunsul direct după victoria „feroviarilor” cu Rapid, scor 4-1.

Mutu a plecat din Gruia după umilința din Cupa României, scor 0-4. „Briliantul” a spus și acum că nu a putut trece peste partida cu Corvinul Hunedoara și că acesta este motivul principal pentru care a plecat de la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu a vorbit și despre subiectul plecării sale din Gruia și a dezvăluit că s-a simțit trădat la partida de la Hunedoara, din Cupa României.

Nu sunt șocat, ăsta este fotbalul! Unele lucruri nu le poți explica. Cu atât mai mult mi s-a întărit decizia, că eu n-am putut trece peste meciul din Cupă. Nu știu ce s-a întâmplat. Problema nu e ce s-a întâmplat pe Giulești, ci ce s-a întâmplat la Hunedoara.

CFR a avut o prestație solidă, dar și Rapid a avut o prestație slabă. În campionat am fost mulțumit de echipă. În 10 etape, în campionat, eram pe primul loc aproape la toate capitolele. M-a surprins într-un mod neplăcut că n-am înțeles ce s-a întâmplat cu echipa la Hunedoara. Eu n-am putut trece peste acel rezultat din Cupă.

Nu cred că m-au lucrat jucătorii. Nu m-am gândit la asta, că nu este în mentalitatea mea. Noi am avut evoluții bune în play-off contra Craiovei și a lui Sepsi. După meciul din Cupă îmi era foarte greu să mă văd cu jucătorii. M-am simțit trădat la acel meci de la Hunedoara”, a spus Adrian Mutu, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și