Închide meniul
Foto

Sandra Mutu, apariţie de senzaţie în Giuleşti! Soţia lui Adi Mutu a avut-o alături pe marea iubire a lui Eduard Stăncioiu

Reclamă

Publicat: 24 aprilie 2023, 19:19

Sandra Mutu, apariţie de senzaţie în Giuleşti! Soţia lui Adi Mutu a avut-o alături pe marea iubire a lui Eduard Stăncioiu

Sandra Mutu este a treia soţie a lui Adrian Mutu

Adi Mutu, alături de Sandra Mutu / Instagram

Sandra Mutu a avut o apariţie de senzaţie pe stadionul din Giuleşti, la derby-ul FCSB – Rapid, scor 1-0, din ultima etapă a turului din play-off-ul Ligii 1. Soţia lui Adi Mutu s-a remarcat, la tribuna oficială, alături de marea iubire a lui Eduard Stăncioiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea de-a treia soţie a lui Adi Mutu a avut-o alături pe Beatrice Stăncioiu, cea care este de o lungă perioadă de timp într-o relaţie cu fostul portar de la FCSB. „Victoria este un mod de a gândi„, a fost mesajul postat de Sandra la finalul meciului câştigat de Rapid.

Sandra Mutu, apariţie de senzaţie pe Giuleşti

Sandra Mutu şi Beatrice Stăncioiu s-au fotografiat după ce Adi Mutu a câştigat în faţa marii rivale. „Briliantul” trecea printr-un moment extrem de dificil. Fanii îi ceruseră demisia în Bănie, etapa trecută, după înfrângerea cu Universitatea Craiova.

View this post on Instagram


A post shared by SANDRA MUTU (@sandra01mutu)

Reclamă

Postarea Sandrei, de pe contul oficial de Instagram, a adunat peste 1.500 de aprecieri. La ea a comentat şi mama ei, Mariana Bachici. Aceasta a folosit două emoji care înfăţişează inimi.

Momentele grele creează oameni puternici. Fiecare experienţă ne oferă oportunitatea de a arăta din ce suntem făcuţi! Regele tuturor„, a fost mesajul transmis de Beatrice Stanciu, care a fost însoţit de o fotografie cu Adi Mutu în care se vede şi tabela din Giuleşti.

Soţia lui Adi Mutu a avut-o alături pe marea iubire a lui Eduard Stăncioiu
Soţia lui Adi Mutu a avut-o alături pe marea iubire a lui Eduard Stăncioiu

Adrian Mutu a ajuns la cea de-a treia căsnicie. A mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu și cu Consuelo Gomez, până să ajungă la altar cu Sandra Bachici. În total, fostul atacant al naţionalei României are patru copii: Mario, Adriana, Maya şi Tiago.

Reclamă 4 / 0/3

Eduard Stăncioiu şi-a dat demisia  de la Rapid după un antrenament şi jumătate

Adi Mutu este într-o relaţie de prietenie cu Edi Stăncioiu, cel pe care l-a adus şi la Rapid. Fanii au răbufnit şi i-au cerut fostului portar al roş-albaştrilor demisia. Stăncioiu a anunțat, în direct la TV, că renunţă la postul de antrenor secund la Rapid după un antrenament și jumătate.

Am venit la Rapid pentru că îmi doresc să fiu alături de Adi (n.r. – Mutu). El şi-a dorit foarte mult să lucrăm împreună şi să facem o muncă profesionistă. Să câştigăm meciuri, să ajutăm. Nu sunt genul de om care să mă cramponez de un post şi să merg într-un loc în care nu sunt dorit.

Consider că am caracter, că am tărie. Fac asta doar din pasiune şi pentru a realiza lucruri. În carieră mi-am dorit să câştig trofee, cu posibilităţile mele. Mi-aş fi dorit să am o discuţie faţă în faţă, bărbătească, cu suporterii, atâta timp cât pot să ţină un dialog civilizat. Nu vreau să creez discuții și presiune. Din respect pentru echipă și pentru Adi, mă voi retrage. Am avut o discuție cu el și, pentru liniștea lui și a echipei, am decis să nu îl însoțesc în această aventură la Rapid.

Suporterii exagerează foarte mult și nu știu care sunt acuzele și nici nu mă interesează. Credeți că un suporter trebuie să fie antrenorul echipei? Eu nu plec din cauza suporterilor. Plec numai pentru binele lui Mutu și binele clubului unde am făcut un antrenament și jumătate”, a spus Eduard Stăncioiu, pentru digisport.ro, în luna martie a anului trecut.

Doar șase meciuri are Eduard Stăncioiu la FCSB, în perioada 2016-2018. El și-a petrecut marea majoritate a carierei la CFR Cluj, unde a adunat aproape 100 de meciuri și a cucerit trei titluri de campion.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și