Închide meniul

Scandal uriaş după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „Fără mine, nu exista în fotbal. E vorba de onoare”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 ianuarie 2024, 13:46

Scandal uriaş după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid: „Fără mine, nu exista în fotbal. E vorba de onoare

Scandal uriaş după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan, într-un meci al Rapidului - Hepta

Un scandal uriaş după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid a fost lansat de Bogdan Apostu, care, chiar dacă nu mai are contract cu portarul din vara lui 2023, susţine că ar avea promis un procent de 7% din contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arcadie Zaporojanu a fost cel care l-a reprezentat pe Moldovan, dar şi firma Gestifute, condusă de Jorge Mendes. Apostu l-a adus în Liga 1 pe internaţionalul român, care a lucrat şi cu fraţii Becali, cei care l-au ajutat să obţină prelungirea contractului cu Rapid.

Scandal uriaş după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

„Aceasta va fi o postare atipică, în care vreau să scot în evidență și partea mai întunecată a acestei meserii. Uneori, meseria de agent implică atât momente de succes, cât și provocări, iar recunoașterea eforturilor depuse nu este întotdeauna garantată. Eu sunt pregătit să înfrunt cu demnitate și astfel de momente.

Viața de impresar nu este doar despre bani mulți și poveșți cu milioane, uneori este și despre dezamăgiri crunte. Mai mult decât atât, este o clauză inserată DE MINE și negociată cu Victor Angelescu și Daniel Niculae, cu Horațiu la telefon, pe speaker, 7% pentru mine din suma de transfer, trecută în contractul jucătorului! Sunt curios dacă această clauză va fi respectată de Horațiu.

Ca să ajungi la etajul 5, trebuie să treci pe la etajele 1,2,3 și 4 🤪
Iar atunci când discutăm despre recunoștință, de cele mai multe ori, ea nu există. Văd tot felul de impresari care își arogă merite și mint cu nerușinare, impresari moldoveni sau români. Incredibil…

Reclamă

Horațiu este jucătorul despre care pot afirma cu tărie faptul că dacă eu nu eram, el nu exista în fotbal, astăzi!

L-am transferat cam peste tot până acum, mai degrabă în baza relațiilor mele și mai puțin datorită cifrelor lui, așa cum se întâmplă acum”, a fost mesajul lui Apostu, pe Facebook.

Horaţiu Moldovan, salariu de 800.000 de euro la Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a fost aproape de plecarea de la Rapid. Acum, merge la Atletico Madrid, unde va câştiga 800.000 de euro doar în primul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

”O poveste mai puțîn știută este chiar de la Rapid, când, la o lună după ce semnase, m-a sunat că vrea să reziliem contractul, pentru că nu juca! Atunci, la fel ca și în multe alte cazuri (cam la fiecare echipă 😃) l-am sunat pe Victor și am stabilit să mai rămână, după care l-am convins pe Horațiu să stea și să lupte pentru postul său!

Când l-am dus la UTA și l-am înștiințat, îmi aduc aminte discuția:

Horațiu, fă-ți bagajele, mergem la UTA!
Horațiu : La Liga 1?

Evident, dacă UTA este în Liga 1 😀 (nu-i venea să creadă că nu îl voia nimeni la Liga 2, iar eu îl duceam direct la Liga 1).

Astăzi, este portarul echipei naționale (exclusiv pe meritul lui). Nu mai departe de acum 1 an și jumătate, când mă pregăteam să o îngrop pe mama, eu am găsit 30 minute să discut cu antrenorul echipei naționale, la rugămințile lui Horațiu, să repete testul Covid pentru a putea fi prezent la acțiunea echipei, atunci când încă nu debutase la prima reprezentativă.

Și multe alte discuții interminabile, cam la fiecare echipa pe unde a fost.

Mai mult, eu l-am luat pe fratele lui la Corvinul, (exclusiv în baza relației mele cu Horațiu) direct de la juniorii unei echipe din Cluj, fără că el să se fi antrenat vreodată cu seniorii până atunci! Recunoștință? Nah 🤨

Reclamă

Postarea asta nu înseamnă neapărat frustrare, poate mai degrabă dezamăgire. Și confirmarea faptului că oricât de mult ai face pentru un jucător, recunoștință nu există!
Eu nu am nevoie de nimic, vreau doar că lumea să știe adevărul. Iar adevărul nu este mereu cel pe care îl vedeți în ziare. Acolo se vinde povestea, nu și realitatea! Las câteva poze relevante, de la prezentările la toate echipele de până acum.

Un contraexemplu pentru Horațiu este chiar Radu Drăgușîn, pe care îl felicit pentru caracterul de care a dat dovadă, știind să își respecte agentul și omul care l-a ajutat până la un punct.

Să fii un jucător mare implică și această parte legată de caracter. Baftă la Atleti, Horațiu! Undeva, în sufletul tău, să nu uiți să îmi spui acel mare Mulțumesc! P.S. “Aici e vorba de onoare, de coloană vertebrală, nu de parale!”, a mai spus Apostu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și