Închide meniul

Scenariul de care se teme Mihai Stoica înainte de „finala” Farul – FCSB: „Ne încurcă pe toți de nu mai știm de capul nostru!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2023, 9:22

Scenariul de care se teme Mihai Stoica înainte de „finala Farul – FCSB: „Ne încurcă pe toți de nu mai știm de capul nostru!

Mihai Stoica are încredere în Farul Constanța

Mihai Stoica, în cadrul unei conferințe de presă / AntenaSport

Scenariul de care se teme Mihai Stoica înainte de „finala” Farul – FCSB a devenit cunoscut. Managerul general al roş-albaştrilor şi-a făcut toate calculele pentru derby-ul care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care Farul reuşeşte să se impună la Ovidiu, trupa lui Gică Hagi devine campioana României. MM este îngrijorat şi în cazul în care meciul se va termina la egalitate şi FCSB rămâne la un punct în spatele constănţenilor.

Scenariul de care se teme Mihai Stoica înainte de „finala” Farul – FCSB

Oficialul vicecampioanei României ia în calcul doar victoria şi nici nu vrea să audă că FCSB ar putea depinde de jocul rezultatelor în ultima etapă.

Egalul ne încurcă pe toți de nu mai știm de capul nostru. O victorie a noastră, într-adevăr, putem să ne prezentăm la adevărata finală. Cu titlul pe masă. Am foarte mare încredere în echipă.

Mă bazez pe ce mă bazez mereu când am spus că am încredere. I-am simțit căzuți după meciul cu Rapid, când părea că totul s-a terminat pentru noi și că e mare lucru dacă luăm locul doi, dar după victoria cu șansă de la Craiova, atunci am simțit din nou cum îi simțeam înainte”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

În acest moment, Farul are 47 de puncte, cu unul mai mult decât FCSB. Echipa lui Gică Hagi va deveni campioană şi în cazul în care va termina la egalitate de puncte cu roş-albaştrii. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Care sunt meciurile din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1:

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” Farul – FCSB

„Regele” a dezvăluit că nu se va abate de la principiile echipei la care este atât patron, cât şi manager tehnic. E gata să iasă la atac în meciul care îi poate aduce titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Ce o fi duminică, sperăm să fim aceeași, aceeași echipă care să atace, să se apere bine fără minge și să atace foarte bine, ceea ce e fundamental. Vom ataca! Întotdeauna! Ăsta e principiul, noi avem principii, avem identitate.

Trebuie să ne și apărăm foarte bine, pentru că adversarul este foarte, foarte bun, nu bun”, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Hagi trebuie să găsească soluţii în atac, acolo unde nu se poate baza pe Denis Alibec. Golgheterul Farului a primit cartonaş roşu în deplasarea cu Universitatea Craiova, iar sezonul este încheiat pentru el. A primit două etape de suspendare.

Denis Alibec a primit două etape de suspendare pentru eliminarea din Bănie. A fost şi amendat cu 5.000 de lei. Puştiul Adrian Mazilu este pregătit să îi ia locul lui Alibec. Revine după ce a ratat ultimul meci din cauza unei răceli.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și