Închide meniul

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” Farul – FCSB: „Noi avem principii, identitate!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 mai 2023, 21:39

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala Farul – FCSB: „Noi avem principii, identitate!

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige "finala" Farul - FCSB

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” pentru titlu, Farul – FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. „Regele” a dezvăluit că nu se va abate de la principiile echipei la care este atât patron, cât şi manager tehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi anunţă că va ieşit la atac, cu orice preţ, în meciul care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Chiar dacă Farul rămâne pe primul loc şi în cazul unei remize, planul constănţenilor este să joace la victorie.

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” Farul – FCSB

Cu două remize în ultimele trei etape, Farul mai are un singur punct avans faţă de rivala FCSB.

Ce o fi duminică, sperăm să fim aceeași, aceeași echipă care să atace, să se apere bine fără minge și să atace foarte bine, ceea ce e fundamental. Vom ataca! Întotdeauna! Ăsta e principiul, noi avem principii, avem identitate.

Trebuie să ne și apărăm foarte bine, pentru că adversarul este foarte, foarte bun, nu bun”, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Reclamă

Hagi trebuie să găsească soluţii în atac, acolo unde nu se poate baza pe Denis Alibec. Golgheterul Farului a primit cartonaş roşu în deplasarea cu Universitatea Craiova, iar sezonul este încheiat pentru el. A primit două etape de suspendare.

Denis Alibec a primit două etape de suspendare pentru eliminarea din Bănie. A fost şi amendat cu 5.000 de lei. Puştiul Adrian Mazilu este pregătit să îi ia locul lui Alibec. Revine după ce a ratat ultimul meci din cauza unei răceli.

Denis Alibec a fost cel mai important jucător al liderului. Are 14 goluri stagionale în 31 de meciuri din Liga 1. Atacantul în vârstă de 32 de ani are şi 8 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 900.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, despre absenţa lui Denis Alibec: „Nu e o problemă că lipseşte!”

Gică Hagi a transmis un mesaj de luptă, după ce Farul va juca fără Denis Alibec meciul de titlu cu FCSB. „Regele” este convins că echipa sa se va descurca şi fără atacant, după ce acesta a încasat cartonaş roşu în duelul cu Universitatea Craiova, din ultima rundă.

Farul şi FCSB se vor duela în derby-ul care poate decide campioana din acest sezon de Liga 1. Meciul va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Am bătut în toate meciurile de acasă, chiar şi fără Denis. Nu e o problemă foarte mare că Alibec lipseşte acum. El ne-a adus aici, dar echipa câştigă meciurile, nu jucătorul, el face diferenţa.

Nu e problema mea, presiunea e pe mine să găsesc soluţii pentru acest meci. Va fi plin stadionul. Sper să găsesc o formulă ideală, care să confirme că suntem cei mai buni.

Pot reveni cel puţin trei jucători: Băluţă, Larie şi Mazilu. Mazilu 100% revine. Vor conta toate detaliile, ambele faze le facem mai bine decât ei”, a declarat Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și