Închide meniul

Scenariul prin care Florinel Coman putea ajunge de la FCSB la Rapid: „De ce nu? Suporterii l-ar fi primit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 17:41

Scenariul prin care Florinel Coman putea ajunge de la FCSB la Rapid: „De ce nu? Suporterii l-ar fi primit!

FCSB - Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League

Florinel Coman a fost căpitanul FCSB în partida cu Saburtalo | Hepta

Marius Niculae a prezentat scenariul prin care Florinel Coman putea ajunge de la FCSB la Rapid. „Mbappe de România” a fost dorit în Giuleşti, însă Gigi Becali nici nu a vrut să audă de transfer,

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Gigi Becali a transmis că nu se pune problema unei astfel de mutări, Marius Niculae este de părere că Florinel Coman putea să îmbrace tricoul alb-vişiniu. Acest lucru s-ar fi întâmplat dacă Florin Tănase nu ar fi fost transferat pentru 3 milioane de euro la Al-Jazira.

Scenariul prin care Florinel Coman putea ajunge de la FCSB la Rapid

”De ce nu? Gigi Becali a spus că FCSB este o afacere pentru el. Eu cred că suporterii lui Rapid l-ar fi primit pe Florinel Coman.

Dacă nu îl vindeau pe Florin Tănase și nu obțineau acum banii de pe bilete, cred că se gândeau mai serios la această ofertă”, a declarat Marius Niculae, potrivit digisport.ro.

Adrian Mutu a vorbit cu Gigi Becali despre transferurile lui Darius Olaru şi Florinel Coman, la Rapid

Adrian Mutu a dezvăluit că a vorbit cu Gigi Becali despre eventualele transferuri ale lui Darius Olaru şi Florinel Coman, de la FCSB la Rapid. Preţul cerut de patronul roş-albaştrilor i-a făcut pe giuleşteni să renunţe repede la mutări.

Reclamă

Gigi Becali a susţinut că cere 5 milioane de euro pentru Mbappe Coman şi alte 6 milioane de euro pentru Olaru. Sumele sunt uriaşe pentru Liga 1.

„Am făcut transferuri bune, cu ţintă. Normal că ne-am mai dori şi alţi jucători, dar nu putem să îi luăm pe toţi, nu? Este adevărat că i-am dori pe Coman şi Olaru.

Am vorbit personal cu domnul Becali, dar altele sunt preţurile. Nu ne permitem aşa ceva, e încheiată treaba. Nu mai avem ce să discutăm. Nu pot să le spun decât baftă! Şi FCSB-ul îi urez baftă!”, a spus Mutu, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman şi Darius Olaru, „la pachet” pentru 11 milioane de euro

Gigi Becali cere 11 milioane de euro pentru transferul la pachet al celor doi, Olaru şi Coman.

„Cu siguranță trebuie să aducem jucători. M-au sunat ieri un jurnalist că vrea Rapidul nu știu ce. În primul rând, acum mă mândresc și eu, tot timpul cel mare ia de la cel mai mic, iar eu sunt mai mare, să iau eu de la el.

În al doilea rând, eu nu am nicio treabă să vând, la mine nu contează cine ce vrea. Numai să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, 5 milioane de euro, pe Olaru, 6 milioane de euro. Așa fac și eu o ofertă la batjocură. Dau 10 euro pe Rapid.

Dacă ei fac o ofertă de 3,5 milioane de euro e o batjocură. Bă, Rapidul nu poate să-i facă o ofertă lui Becali niciodată. Trebuie să se mai nască de 2-3 ori să ia jucători de la mine. Vând oricui. Și la Craiova și la CFR, dar la prețul pe care-l cer”, a spus Becali, citat de sport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și