Închide meniul

Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune

Bogdan Stănescu Publicat: 23 aprilie 2024, 20:28

Reclamă
Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune

Scene uluitoare la meciul Botoşani - Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat

Bogdan Andone, în momentul în care a fost eliminat / captura orangesport.ro

Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat după ce a protestat vehement. Au fost tensiuni uriaşe şi în tribune în prima repriză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii gazdelor au strigat „Hoţii! Hoţii”. FC Botoşani a deschis scorul după ce Velkovski a gafat monumental, iar De Moura şi-a introdus mingea în poartă după o centrare.

Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo!

Dinamoviştii au ratat un penalty ulterior, prin Abdallah. „Câinii” au avut şi un gol anulat. Selmani a introdus mingea în poartă, dar reuşita a fost anulată pentru offside. Offside-ul a fost confirmat şi cu VAR.

Bogdan Andone ar putea lipsi de pe banca moldovenilor în următoarele două etape, după ce a fost eliminat în acest meci. El a protestat vehement după un out. Izbucnirea nervoasă i-a adus cartonaşul roşu.

La pauză, scorul meciului FC Botoşani – Dinamo este 1-1. De Moura şi-a dat autogol în minutul 13 al meciului. Selmani a egalat în prelungirile primei reprize.

Reclamă

Înaintea acestui joc, Dinamo se afla pe locul 8, cu 20 de puncte, iar Botoşani era pe ultima poziţie, cu 18 puncte.

Goncalo Gregorio a propus o tactică inedită în lupta pentru evitarea retrogradării

Aceasta este tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Atacantul portughez Goncalo Gregorio a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu FC Botoşani, că el şi colegii săi dau totul pe teren pentru că Dinamo merită să continue în Liga 1, de fotbal.

Noi, jucătorii, ne dorim toţi să câştigăm. Nimeni nu doreşte mai mult decât noi să câştige, deci nu e vorba despre motivaţie. Dăm totul pe teren, alergăm şi muncim pentru echipă, pentru noi, pentru familiile noastre. Obiectivul nostru este să o salvăm pe Dinamo de la retrogradare, această echipă merită să continue în liga întâi. Acum cu FC Botoşani clar va fi un meci dificil, dar suntem puternici, pozitivi şi credem în noi. Ne dorim să câştigăm acum cu FC Botoşani”, a spus Gregorio.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat cum îşi explică golurile pe care le primeşte formaţia sa în prelungirile partidelor, atacantul a răspuns:

Sunt momente care se întâmplă în fotbal. Fiecare joc este diferit, însă adversarii cred că au avut şi noroc.

Uneori avem şi noi nevoie de puţin noroc pentru a putea câştiga. Însă cred că suntem într-un moment bun. Lucrăm să nu mai facem greşeli. Poate că trebuie să tragem mai mult de timp pe finalul partidelor, nu ştiu. Câteodată se întâmplă să primim aceste goluri în prelungiri. Dar învăţăm din greşeli şi încercăm să nu le mai repetăm în meciurile următoare”, notează agerpres.ro.

Dinamo a scăpat printre degete victoria cu FCU Craiova!

Etapa trecută, Dinamo a făcut 1-1 cu FCU Craiova, în deplasare. Milanov a deschis scorul în minutul 43, dar oltenii lui Mititelu au egalat în minutul 90, printr-o reuşită a lui Blănuţă.

FCU Craiova: Gurău – Compagnucci, Lekiatas, Lacroix, Padula – Albu. V. Pop – Sidibe, Baeten, Ibrahim – Blănuță
Rezerve: Enache, Kvakic, Mascarenhas, R. Negru, Dragu, Bauza, Blidar, Bahassa
Antrenor: Eugen Trică

Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Milanov, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Gregorio, Abdallah
Rezerve: Răilean, Astrit, Iglesias, D. Irimia, Politic, Neagu, Bani, Grigore, D.A. Irimia, N. Roșu, Amzăr, Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și