Închide meniul

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 23:21

Reclamă
Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid! Veste de ultim moment

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid!

Ianis Hagi, în timpul unui amical la echipa a doua a lui Rangers/ Profimedia

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid. După ce s-a zvonit că oficialii giuleştenilor negociază intens pentru ca internaţionalul român să vină în Giuleşti, jurnaliştii scoţieni au dezvăluit ce decizie a luat fiul „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua a lui Rangers, după revenirea din împrumutul la Alaves. Internaţionalul român nu a făcut parte din lotul echipei mari a scoţienilor, pentru primele meciuri din acest sezon.

Scoţienii anunţă că Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid

Sky Sports a făcut un anunţ de ultim moment despre viitorul lui Ianis Hagi. Conform scoţienilor, fiul „Regelui” a refuzat revenirea în Liga 1, după ce a fost dorit cu insistenţă de Rapid.

Dan Şucu era pregătit să-i ofere un salariu de 500.000 de euro lui Ianis Hagi, însă fiul „Regelui” s-ar fi decis să rămână la Rangers. Scoţienii mai menţionează faptul că în cazul în care va pleca, în cele din urmă, de pe Ibrox, Hagi Jr nu ar lua în calcul o revenire în Liga 1.

Mijlocaşul lui Ianis Hagi a refuzat transferul la Rapid. Sky Sport a dezvăluit, încă de săptămâna trecută, că este puţin probabil ca Hagi să se alăture echipei din Liga 1 sau rivavilor de la Universitatea Craiova, după interesul primit din partea cluburilor din România.

Reclamă
Reclamă

Se pare că Hagi ar prefera să rămână pe Ibrox, dar dacă ar pleca, ar fi şanse mici să se întoarcă în România„, au anunţat cei de la Sky Sports.

Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid

Ianis Hagi s-a consultat cu Gică Hagi după oferta de la Rapid. Marius Şumudică este noul antrenor al giuleştenilor, după ce Neil Lennon a rezistat doar şase etape pe banca Rapidului.

Şumudică a fost deja prezentat şi a efectuat şi primul antrenament alături de noua echipă. La conferinţa de presă în care „Şumi” a fost prezentat, Dan Şucu, acţionarul majoritar, şi Viorel Moldovan, preşedintele clubului, au confirmat faptul că Ianis Hagi este dorit în Giuleşti.

Reclamă

Potrivit gsp.ro. Gică Hagi nu şi-ar dori ca fiul său să se întoarcă în Liga 1, în mod special la un club precum Rapid. „Regele” nu crede că pentru Ianis este benefic să meargă la un club unde fanii pun o presiune uriaşă, mai ales că el nu a efectuat pregătirea de vară cu giuleştenii.

Dan Şucu a spus că îl doreşte foarte tare pe fiul lui Gică Hagi, lucru întărit şi de preşedintele Rapidului, Viorel Moldovan. Ianis Hagi şi Andrei Ivan sunt cele două lovituri pe care vrea să le dea Dan Şucu.

„Ianis Hagi e un jucător de mare valoare, cred că orice club îl dorește. Sunt anumite discuții, sper să fie interesat să vină la Rapid, asta e cel mai important. Cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?„, a spus Viorel Moldovan, care a fost completat de Dan Şucu. „Ni-l foarte dorim„, a spus milionarul.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:39 27 aug.

Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!”

0:31 27 aug.

„Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui”

0:17 27 aug.

Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională

23:56

UTA – Farul Constanţa 1-1. Dican l-a salvat pe Gică Hagi! Echipa „Regelui” a dat lovitura în prelungiri

23:41

Dominic Thiem, învins în primul tur la US Open! Mesaj emoţionant la ultimul meci de Grand Slam din carieră

23:11

Mihai Stoica, anunț despre situația lui Vlad Chiricheș! Ce se întâmplă cu fundașul care a fost făcut praf de Gigi Becali

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 3 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”
Citește și