Închide meniul

„Transfer definitiv!” Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: „Eliberăm locurile”

Alex Masgras Publicat: 8 septembrie 2024, 16:42

Reclamă
„Transfer definitiv! Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: „Eliberăm locurile

Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: "Eliberăm locurile"

Jucătorii Rapidului, după o victorie / Profimedia

Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid. După ce Omar El Sawy a fost împrumutat la Sepsi Sf. Gheorghe, preşedintele giuleştenilor a anunţat că Jayson Papeau se va despărţi de echipa antrenată de Marius Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul de 28 de ani, care se află la Rapid din vara anului 2022, este ca şi plecat din Giuleşti, după cum a anunţat Viorel Moldovan.

„Transfer definitiv!” Viorel Moldovan a anunţat o nouă plecare de la Rapid: „Eliberăm locurile”

Francezul adus în urmă cu doi ani de la Warta Poznan va ajunge în liga secundă din Qatar, potrivit lui Viorel Moldovan, care a anunţat că este vorba despre un transfer definitiv.

„Avem foarte mulți în zona mediană și vor pleca. Cel puțin doi vor pleca pentru a elibera locurile. Nu se pune problema să plece jucătorii care au venit în această vară.

Papeau este ca și plecat în Qatar în Liga 2. Pleacă definitiv”, a declarat Viorel Moldovan, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Jayson Papeau, cotat la 700.000 de euro pe transfermarkt.com, a fost transferat în 2022 de la Wart a Poznan pentru 200.000 de euro. În cele două sezoane de la Rapid, el a evoluat în 66 de meciuri, reuşind să înscrie 7 goluri şi să ofere alte 7 pase de gol. Sezonul acesta, Papeau a evoluat în toate partidele, reuşind să înscrie în remiza cu Gloria Buzău, din deplasare.

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Lovitura anunțată de Viorel Moldovan: „Am rezolvat!”

Rapid a confirmat transferul lui „Dina” Grameni! Viorel Moldovan, președintele Giuleștenilor, a anunțat că mutarea s-a realizat și că mijlocașul va evolua, din acest sezon, sub comanda lui Marius Șumudică.

În decursul zilei de duminică, în presa din România a părut o informație conform căreia Grameni va semna cu Rapid. Acum, Moldovan a dat toate detaliile mutării.

Reclamă

Constantin „Dina” Grameni va semna cu Rapid un contract de 3 ani, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, potrivit lui Viorel Moldovan.

Totuși, președintele giuleștenilor nu a anunțat și suma pentru care Grameni a fost achiziționat de la Farul Constanța.

„Da, am rezolvat cu Grameni. Este adevărat, pentru trei ani de zile plus unul. Nu pot să vă dau alte detalii din acest punct de vedere, sunt confidențiale. Poate sunt mai mult de 400.000 de euro (n.r. suma transferului)”, a declarat Moldovan, la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:39

Rapid Bucureşti, victorie clară cu Buducnost Podgorica la debutul în Liga Campionilor

18:15

Dennis Man, pe lista unei foste câştigătoare de Champions League! Se bate cu un alt nume mare al Europei pentru român

17:43

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

17:43

Viorel Moldovan a anunţat că Rapid vrea un alt jucător de la o rivală din Liga 1: „Aşteptăm răspuns! Este interes”

17:12

Salariul fabulos pe care Adrian Newey îl va avea la Aston Martin! Anunţul făcut de BBC

17:11

Florin Răducioiu a dezvăluit care e marea sa dorinţă: „Aş vrea să câştige campionatul”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și