Închide meniul

Sebastian Colţescu va arbitra meciul FCSB – Dinamo! Centralul, criticat pentru prestaţia de la Rapid – Sepsi 0-0

Bogdan Stănescu Publicat: 21 iulie 2023, 18:32

Reclamă
Sebastian Colţescu va arbitra meciul FCSB – Dinamo! Centralul, criticat pentru prestaţia de la Rapid – Sepsi 0-0

Sebastian Colţescu va arbitra meciul FCSB - Dinamo!

Sebastian Colţescu, la un meci / Hepta

Sebastian Colţescu va arbitra meciul FCSB – Dinamo! Colţescu va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Mihai Marius Marica şi Adrian Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitri VAR vor fi Andrei Florin Chivulete şi Bogdan Dumitrache, iar rezervă Andrei Antonie. Ca observatori au fost delegaţi Corneliu Fecioru şi Mircea Călin, informează news.ro.

Sebastian Colţescu va arbitra meciul FCSB – Dinamo!

FCSB – Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf. FCSB – Dinamo a fost în centrul unei controverse uriaşe, după ce derby-ul ar fi trebuit să se dispute în Ghencea.

În cele din urmă contractul pentru închirierea stadionului Ghencea nu a mai fost semnat, oficialii FCSB acuzându-i pe cei de la CSA Steaua că nu au fost de bună-credinţă. Florin Talpan a replicat din partea CSA Steaua, acuzându-i, la rândul său, pe cei de la FCSB, şi mai ales pe Gigi Becali, de rea-credinţă.

Primul meci al zilei de sâmbătă, Farul – FC Voluntari, programat la ora 18.30, va fi arbitrat de o brigadă formată din Ionuţ Coza (central), Daniel Mitruţi, Andrei Constantinescu (asistenţi), Marcel Bîrsan, Cristian Moldoveanu (camera VAR) şi Ovidiu Robu (rezervă). Observatori vor fi Vasile Bratu şi Marcel Vasile.

Reclamă

Roland Niczuly l-a criticat pe Sebastian Colţescu, după Rapid – Sepsi 0-0: „Este viciere de rezultat”

Portarul lui Sepsi, Roland Niczuly, l-a criticat pe arbitrul Sebastian Colţescu fiindcă a anulat un gol cu VAR în meciul Rapid – Sepsi 0-0.

În minutul 67 Sebastian Colţescu a anulat reuşita lui Marius Ştefănescu.

Chiar dacă Rapidul a avut foarte multe ocazii, e viciere de rezultat! Am fost în spatele arbitrului când s-a verificat golul, e gol valabil 100%. Dacă puneam doi portari în poartă, tot n-aveau nicio șansă.

Reclamă 4 / 0/3

Safranko s-a demarcat, dar în momentul pendulării portarul advers a avut vizibilitate foarte clară. Arbitrul ne-a explicat că portarul nu a văzut în niciun moment mingea.

Eu nu am văzut așa pe monitor. Ne pare rău. N-am făcut un meci foarte bun, dar eu cred că e viciere de rezultat. Nu mereu câștigă echipa care are mai multe ocazii, uneori se răzbună, iar asta trebuia să se întâmple și în această seară.

Rapid a demonstrat în această seară, cu aportul publicului, că e o echipă mare. Dar, din păcate, așa e la noi, suntem obișnuiți. Dar și mai rău e că începem deja din prima etapă discuțiile.

Sper să mă contrazică cei din studio, dar eu cred că eu am dreptate. Sunt foarte multe situații când sunt jucători mulți în careu și nu vezi mingea ca portar. Sunt curios ce se întâmpla daca dădea Rapid gol așa, dacă era anulat sau nu. Din păcate, nu ne rămâne decât să muncim în continuare”, a declarat Roland Niczuly pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, revoltat după decizia lui Sebastian Colțescu din Rapid – Sepsi: „Nu ne-am născut ieri”

Mihai Stoica a fost revoltat după decizia lui Sebastian Colțescu din Rapid – Sepsi. Managerul general de la FCSB a analizat faza controversată care a apărut după anularea golului lui Ștefănescu.

Rapid și Sepsi au remizat în Giulești, scor 0-0, în prima etapă a Ligii 1. Noul tehnician al „feroviarilor”, Cristiano Bergodi, a debutat pe banca clubului chiar împotriva fostei sale echipe.

Mihai Stoica l-a criticat dur pe Sebastian Colțescu, centralul partidei din Giulești. Oficialul de la FCSB a lăudat prestația băieților lui Cristiano Bergodi, dar este de părere că rezultatul a fost influențat de o mare greșeală de arbitraj.

Reclamă

„Dacă tot se voia anulat golul, se putea la o fază anterioară. Te puteai lega de duelul dintre Ştefănescu şi Braun. Gol valabil. Nu ne-am născut ieri. Este gol valabil.

Măcar dacă ar fi arătat Moldovan că nu a văzut mingea, dar nu avut reacţie. Toată lumea ridică mâna la astfel de faze. Nu vede mingea. Ce să ridice?

Am remarcat faptul că Onea a căpătat mult mai multă forță, nu l-am văzut niciodată executând loviturile libere din ambele părți. E de remarcat că devine un jucător din ce ce în ce mai important. Mai departe, nu știu ce să zic”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și