Închide meniul

Roland Niczuly l-a criticat pe Sebastian Colţescu, după Rapid – Sepsi 0-0: „Este viciere de rezultat”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iulie 2023, 23:45

Roland Niczuly l-a criticat pe Sebastian Colţescu, după Rapid – Sepsi 0-0: „Este viciere de rezultat

Roland Niczuly l-a criticat pe Sebastian Colţescu, după Rapid - Sepsi 0-0

Roland Niczuly, într-un meci pentru Sepsi / Profimedia Images

Portarul lui Sepsi, Roland Niczuly, l-a criticat pe arbitrul Sebastian Colţescu fiindcă a anulat un gol cu VAR în meciul Rapid – Sepsi 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 67 Sebastian Colţescu a anulat reuşita lui Marius Ştefănescu.

Roland Niczuly l-a criticat pe Sebastian Colţescu, după Rapid – Sepsi 0-0

Chiar dacă Rapidul a avut foarte multe ocazii, e viciere de rezultat! Am fost în spatele arbitrului când s-a verificat golul, e gol valabil 100%. Dacă puneam doi portari în poartă, tot n-aveau nicio șansă.

Safranko s-a demarcat, dar în momentul pendulării portarul advers a avut vizibilitate foarte clară. Arbitrul ne-a explicat că portarul nu a văzut în niciun moment mingea.

Eu nu am văzut așa pe monitor. Ne pare rău. N-am făcut un meci foarte bun, dar eu cred că e viciere de rezultat. Nu mereu câștigă echipa care are mai multe ocazii, uneori se răzbună, iar asta trebuia să se întâmple și în această seară.

Reclamă

Rapid a demonstrat în această seară, cu aportul publicului, că e o echipă mare. Dar, din păcate, așa e la noi, suntem obișnuiți. Dar și mai rău e că începem deja din prima etapă discuțiile.

Sper să mă contrazică cei din studio, dar eu cred că eu am dreptate. Sunt foarte multe situații când sunt jucători mulți în careu și nu vezi mingea ca portar. Sunt curios ce se întâmpla daca dădea Rapid gol așa, dacă era anulat sau nu. Din păcate, nu ne rămâne decât să muncim în continuare”, a declarat Roland Niczuly pentru digisport.ro.

Rapid – Sepsi 0-0. Cristiano Bergodi, remiză în Giuleşti contra fostei sale echipe. Covăsnenii au avut un gol anulat cu VAR

Rapid – Sepsi, duelul din prima etapă din Liga 1 s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Cristiano Bergodi a debutat pe banca giuleştenilor, chiar împotriva fostei sale echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid îşi propune să câştige titlul în sezonul de Liga 1 care stă să înceapă. Giuleştenii s-au întărit serios în această perioadă de mercato, transferând şase jucători.

Rapid şi Sepsi s-au întâlnit de patru ori în sezonul trecut de Liga 1. Giuleştenii au câştigat ambele dueluri din sezonul regular, scor 3-0, respectiv 2-0.

În play-off, Sepsi a câştigat cu 2-0 partida tur, în timp ce returul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Omar El Sawy, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Christopher Braun, Borja Valle şi Cătălin Cîrjan au fost transferaţi de Rapid în această vară.

De cealaltă parte, Sepsi a transferat şi ea tot atâţia jucători ca Rapid, şase. Cel mai sonor nume adus de covăsneni este Gabriel Debeljuh, care s-a despărţit de CFR Cluj în această vară.

Cristiano Bergodi, încrezător înainte de startul sezonului

Cristiano Bergodi era încrezător înainte de startul sezonului. Noul tehnician al celor de la Rapid are obiective mari pentru startul Ligii 1.

Mâine începe un campionat foarte important pentru toată lumea. Iar dorinţa noastră este aceea de a face ceva important. Rapid e un brand şi am ambiţia ca antrenor de a face ceva foarte, foarte important aici. Ar fi cel mai mare vis să câştig titlul de campion cu Rapid.

Reclamă

Cred însă că mai devreme sau mai târziu merit şi eu un titlu. Am fost aproape cu Universitatea Craiova, iar acea înfrângere cu CFR Cluj în meciul decisiv mi-a rămas în gât. Atunci nu s-a jucat cu suporteri, pentru că era altceva cu 30.000 de oameni în tribune pe ‘Ion Oblemenco’. Deci am fost aproape, dar sper să câştig titlul cu Rapid. Eu sunt mândru că sunt antrenorul care a câştigat ultimul trofeu cu Rapid, Supercupa în 2007.

Eu sunt însă încrezător şi pozitiv mereu. Ar fi extraordinar să începem cu dreptul acest campionat care se anunţă foarte dificil. În cele 4 zile de când am venit băieţii au dat totul, dar nu am făcut aproape nimic din ceea ce gândesc eu şi ce vreau eu la o echipă, mă refer la stil de joc şi tot ce trebuie. Însă băieţii au fost receptivi”, a spus antrenorul echipei de sub podul Grant.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și