Închide meniul
UPDATE

Ședință la FCSB! Gigi Becali i-a acceptat demisia lui Toni Petrea! „Omul” lui MM, marele favorit să-i ia locul EXCLUSIV

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2022, 11:03 / Actualizat: 11 ianuarie 2024, 0:26

Ședință la FCSB! Gigi Becali i-a acceptat demisia lui Toni Petrea! „Omul lui MM, marele favorit să-i ia locul EXCLUSIV

Gigi Becali a anunţat că Tavi Popescu va purta numărul 10

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Ședință la FCSB, după eșecul cu Rapid. Echipa lui Toni Petrea nu se regăsește în acest start de sezon, iar Gigi Becali pare că și-a pierdut răbdarea. Din informațiile AS.ro, în această dimineață, Toni Petrea va avea o ședință cu jucătorii. Tehnicianul este și el dezamăgit de prestațiile echipei și ar vrea să plece, iar patronul e gata să-l lase, după cum zicea chiar el după Rapid – FCSB 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știu eu. Pe mine mă interesează să salvez ce pot salva, nu să vorbesc despre Toni Petrea sau despre jucători„, spunea Becali aseară. Din informațiile AS.ro, dacă Petrea va pleca, sau Gigi îl va face să plece, favorit să-i ia locul este chiar „omul” lui MM Stoica, Nicolae Dică.

Ședință la FCSB. Gigi Becali i-a acceptat demisia lui Toni Petrea!

Update 11.25: FCSB a rămas fără antrenor, după ce Gigi Becali i-a acceptat demisia lui Toni Petrea! Gigi Becali a confirmat că Nicolae Dică este o variantă pentru vicecampioana României.

Update 11.05: Gigi Becali a anunţat că Toni Petrea pleacă de la echipă şi că nu va mai sta pe bancă la returul cu Saburtalo!

Toni Petrea a recunoscut că va urma să poarte o discuţie cu Gigi Becali şi că aşteaptă să vadă dacă va fi dat afară sau nu.

Reclamă

Un meci echilibrat, faţă de ultimele două jocuri, am avut o exprimare mai bună, dar am luat douî goluri uşoare. Repriza a doua, am intrat mai bine, am avut ocazii, dar Rapid a arătat că este o echipă experimentată, a rupt jocul. Trebuia să schimbăm ceva, a trebuit să fac patru schimbări, Bouhenna a acuzat o accidentare. Am trimis jucători pe posturile lor, aveam nevoie de viteză.

Din păcate, s-a accidentat şi Olaru. Nu doar fundaşii au pierdut acest joc. Nu stau să fac analiză fiecăruia în parte. Sunt nemulţumit de deciziile pe care le-am luat în anumite momente.

Dawa l-a pierdut din marcaj pe Dugandzic, care a avut o execuţie de atacant veritabil. Din moment ce am marcat un singur gol în trei meciuri, şi acela din penalty, e clar că avem nevoie de atacant. Vorbesc cu jucătorii şi căutăm soluţii pentru a ieşi din această situaţie”, a spus Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

În campionat, FCSB rămâne fără victorie, având un singur punct după egalul din prima etapă cu U Cluj, 1-1. Pentru bucureşteni, urmează în Superliga duelul cu FC U Craiova 1948, luni, 1 august, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid – FCSB 2-0

Gigi Becali este tot mai decis să se retragă din fotbal. Patronul vicecampioanei a făcut anunţul după Rapid – FCSB 2-0. Acesta va lua decizia dacă echipa sa nu se va califica în grupele UEFA Conference League.

Pe mine mă interesează ce pot salva. De jucători v-am spus ce v-am spus data trecută. Avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să iau nişte măsuri. Să văd ce mai pot recupera şi ce pot face. Am un meci joi, mă concentrez doar pe el.

Voi lăsa jucători să plece. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu mă retrag, dar dacă nu ne calificăm, nu o să mai vezi salarii de 30.000. Veţi vedea 7.000, 8.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și