Închide meniul

Şedinţă la Rapid, după eliminarea din Cupa României! Anunţul făcut de conducerea giuleştenilor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 8 decembrie 2023, 17:12

Şedinţă la Rapid, după eliminarea din Cupa României! Anunţul făcut de conducerea giuleştenilor

Şedinţă la Rapid, după eliminarea din Cupa României

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci / Profimedia

A fost şedinţă la Rapid, după eliminarea din Cupa României! Formaţia din Giuleşti a ratat unul dintre obiectivele din acest sezon, acela de a cuceri Cupa României, după ce nu a reuşit să treacă de faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După această performanţă negativă, conducerea celor de la Rapid a fost în şedinţă, iar unul dintre principalele subiecte a fost legat de transferuri.

Şedinţă la Rapid, după eliminarea din Cupa României!

Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, a anunţat că giuleştenii au deja câteva ţinte. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi vrea să transfere încă doi-trei jucători, iar toţi evoluează la formaţii din Liga 1:

„Am stat două-trei ore (n.r. în ședință). Am vorbit cu și cu cei de la scouting, cu Daniel Niculae și avem 2-3 jucători pe care să îi aducem în iarnă. Nu suntem înțeleși cu nimeni, dar suntem în anumite negocieri cu cluburile respective.

Pot să vă spun că sunt jucători pe lista noastră din țară. Sigur ne dorim un atacant. Asta e clar. Și în rest aș evita să spun, că sunt jucători pe acele posturi. Nu e Luckassen”, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Scandal în Giuleşti după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României

Scandal în Giuleşti după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României. Fanii giuleşteni au luat foc după eliminarea din Cupa României.

Rapid a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj şi a părăsit pentru al doilea an consecutiv Cupa României încă din faza grupelor. Fanii giuleşteni nu au suportat eşecul şi i-au atact dur pe jucători.

”Rușine să vă fie!” și ”Peluza noastră nu tolerează mercenarii!”, au fost mesajele ultraşilor pentru jucători. Unul dintre cei mai afectaţi a fost Paul Iacob, cel care a avut un discurs dur şi la interviul de după meci.

Reclamă 4 / 0/3

„Dezastruos, Cupa era un obiectiv. Am pierdut, suntem jalnici. Nu a intrat mingea în poartă. Calitate, concentrare, nu știu de ce, nu a intrat mingea. Sava a avut o paradă extraordinară. Am fost slabi, ei s-au apărat foarte bine.

Nu am bătut, merităm să luăm ce am luat de la suporteri. E al treilea an când nu ne calificăm în Cupă, e normal să ne strige în toate felurile, e dreptul lor. Ne era rău să mergem mai departe în Cupă? Nu există consolare pentru mine”, a declarat Paul Iacob, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și