Închide meniul

Şefii lui Dinamo au luat decizia finală în privinţa viitorului lui Ovidiu Burcă, după ce „câinii” au pierdut cu Farul

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 16:37

Reclamă
Şefii lui Dinamo au luat decizia finală în privinţa viitorului lui Ovidiu Burcă, după ce „câinii au pierdut cu Farul

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo - FCSB 0-1. Antrenorul dinamoviştilor a spus că simte că este epuizat

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo / Profimedia

Şefii lui Dinamo au luat decizia finală în privinţa viitorului lui Ovidiu Burcă, după ce „câinii” au pierdut cu Farul. Andrei Nicolescu, unul dintre acţionarii clubului, a transmis că are încredere deplină în antrenorul trupei din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Liga 1, după ce în ultima etapă a pierdut în faţa Farului. Echipa a ajuns pe locul 14 în Liga 1, însă oficialii alb-roşii au încredere deplină în jucători şi în antrenorul Ovidiu Burcă.

Şefii lui Dinamo au luat decizia finală în privinţa viitorului lui Ovidiu Burcă

Andrei Nicolescu s-a declarat convins că Dinamo se va redresa, după cle trei înfrângeri consecutive. Acţionarul clubului este de părere că echipa va urca în clasament, fiind sigur de calităţile de antrenor ale lui Ovidiu Burcă.

Nicolescu a mai transmis că Dinamo îşi poate începe ascensiunea încă din următorul meci, atunci când „câinii” se vor duela în Cupa României cu FC U Craiova 1948.

Pentru că Dinamo are palmares pozitiv contra imposibilului!

Reclamă

Am deplină încredere în Ovidiu și în jucători. Deplină!

Dinamo va începe sa urce. Dincolo de suferința implicită, cred ca purgatoriul înfrângerilor nedrepte, care nu reflectă jocul consistent al echipei, ne poate fi necesar. Învățam să strângem rândurile. Sa fim smeriți. Uniți. S-o luam de la capăt. Să ne ridicăm. Sa urcăm din nou. O dată și încă o dată, până când ascensiunea va deveni singurul nostru sens. Nu sunt cuvinte de mobilizare, ci un principiu de viață specific adevăraților campioni.

Dinamo va depăși acest impas. Prin știința si rigoarea lui Ovidiu, un reper al noului val de antrenori. Prin valoarea individuală a jucătorilor – avem, astăzi, jucători foarte talentați! Prin forța grupului! Prin echilibrul financiar si managerial. Dar, mai ales, prin și cu încrederea pe care ne-o oferă cei mai puternici suporteri din România.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo poate câștiga cu Craiova, În Cupă. În sezonul 1999-2000, după aproape noua ani în care nu mai învinsese Steaua, Dinamo a câștigat cu 3-2, a luat titlul în acel an şi a pornit o lunga serie de rezultate pozitive împotriva eternei rivale. Purtata pe aripile de încredere ale unui stadion întreg care striga “Dinamo bate pe Steaua!” Pentru că, in acel moment, victoria devenise o necesitate. Ca si marți, în cupă!

Repet, cred și “semnez”: având suporterii alături, în competițiile interne, Dinamo poate bate pe oricine. Daca nu credeți, întrebați imposibilul!”, a transmis Andrei Nicolescu, pe Facebook.

Ovidiu Burcă, reacție dură după Dinamo – Farul 0-2

Ovidiu Burcă a oferit o reacție dură după Dinamo – Farul 0-2. Tehnicianul s-a declarat nemulțumit de situația actuală a clubului din Ștefan cel Mare.

Nu sunt prea multe de spus după meciul acesta! Pierdem din nou, deşi am făcut un meci solid. Fotbalul se joacă pe goluri, nu pe ocazii. E frustrant că pierdem. Am fost mai puţin inspiraţi în faţa porţii. Dar e frustrant pentru că e a treia înfrângere la rând şi nu dăm gol, deşi avem ocazii. Cred că lipseşte un pic de luciditate în faţa porţii.

Arbitrajul e ultimul lucru pe care îl analizăm. Nu se întâmplă nimic cu Ghezali, este o altă intensitate. E de muncă, e un jucător tânăr care are mult de învăţat. Denis mi-a dat nişte semne că terminase resursele, l-am văzut cu crampe”,a spus Ovidiu Burcă la digisport.ro, după Dinamo – Farul 0-2.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! Vezi toate știrile
Citește și