Închide meniul

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Bernd Storck, decizie radicală: „Avem reguli!”

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 19:33

Reclamă
Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Bernd Storck, decizie radicală: „Avem reguli!

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova

Profimedia

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova! Chiar tehnicianul covăsnenilor, Bernd Storck, a făcut anunțul uluitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva minute înainte de startul partidei de pe stadionul din Covasna, gazdele au făcut un anunț care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova

Sepsi i-a exclus din lot pe Kevin Varga și pe Akos Kecskes din motive disciplinare. Bernd Storck a luat această decizie radicală pentru că cei doi ar fi întârziat „în cadrul grupului”.

„Această măsură cu Kevin Varga, din nefericire, a fost luată din motive disciplinare şi a fost nevoie de ea. A întârziat în cadrul grupului, nu a ajuns la timp. Avem reguli, toată lumea le respectă, iar din această cauză l-am scos din lot.

(n.r. – Akos Kecskes?). La fel, din păcate. Nu glumesc, nu. Nu avem mulţi jucători pe bancă azi, dar asta e viaţa, susţin regulile, toatălumea trebuie să le respecte şi îmi menţin deciziile.

Reclamă
Reclamă 4

Va fi interesant cine va fi mai puternică în acest meci, iar Universitatea Craiova este o echipă puternică şi trebuie să-i controlăm. Mitriţă e un jucător-cheie, e un jucător de top, rotesc mult jucătorii în ofensivă, dar avem metodele noastre”, a declarat Bernd Storck, potrivit orangesport.ro.

Alex Mitriță, mesaj clar despre plecarea de la Universitatea Craiova după 0-0 cu Petrolul

Alex Mitriță a transmis un mesaj clar despre plecarea de la Universitatea Craiova după 0-0 cu Petrolul. Vedeta oltenilor nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul partidei.

În ultima perioadă au apărut zvonuri conform cărora Mitriță este aproape de plecarea de la Universitatea Craiova. Mai mult de atât, s-a vehiculat și faptul că partida cu Petrolul va fi ultima, pentru Mitriță, în Bănie.

Reclamă

„Sper că avem și noi o zi două libere după tot ce s-a întâmplat zilele astea. S-a simțit oboseala în teren. Petrolul nu știu dacă a legat câteva pase, au stat mai mult în defensivă. Am încercat să îi deschidem, dar nu s-a putut.

Ne axăm pe campionat, nu am pierdut în seara asta. Nu știu de ce trebuie să fim așa triști, am scos un punct, campioana este foarte lung.

În momentul în care voi avea o ofertă clară, vom discuta. Cu siguranță nu va fi ultimul meci. Deocamdată sunt aici, încerc să îmi fac treaba cât mai bine. Sunt bucuros că sunt aici”, a spus Alex Mitriță, la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:29

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele de start

21:14

Alexandru Mitriţă, răspuns pentru contestatari: „Eu am spus că suntem obosiţi mental! A venit şi această nenorocire”

20:46

Cătălin Chirilă, mesaj emoţionant după ce a ratat finala dramatic Jocurile Olimpice: „Dacă vreau să uit aceste moment? Nu!”

20:45

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2. Mitriţă, prestaţie de excepţie şi două goluri fabuloase. Oltenii, primii în clasament

20:28

Valentin Mihăilă a obținut un penalty în Parma – Palermo, iar Dennis Man l-a ratat! Mircea Lucescu a fost martor

20:15

LIVE VIDEOFamalicao – Benfica e ACUM, live în AntenaPLAY. Ploaie de goluri în Estoril – Santa Clara. Programul de duminică

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și