Închide meniul

Golul lui Sidibe din FC U Craiova – Sepsi 1-0 trebuia anulat! Verdictul lui Ion Crăciunescu: „Aşa ceva vezi la volei!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 august 2022, 22:47

Golul lui Sidibe din FC U Craiova – Sepsi 1-0 trebuia anulat! Verdictul lui Ion Crăciunescu: „Aşa ceva vezi la volei!

Ion Crăciunescu spune că golul lui Sekou Sidibe trebuia anulat

Hepta

  • Golul lui Sidibe din FC U Craiova – Sepsi 1-0 nu trebuia validat
  • Verdictul lui Ion Crăciunescu

Golul lui Sidibe din FC U Craiova – Sepsi 1-0 trebuia anulat. Ion Crăciunescu e de părere că Sidibe a preluat mingea cu mâna faza în care a marcat singurul gol al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei din camera VAR nu i-au semnalat lui Horaţiu Feşnic faptul că jucătorul de la FC U Craiova 1948 a atins mingea cu mâna, iar „centralul” a validat golul.

Golul lui Sidibe din FC U Craiova – Sepsi 1-0 trebuia anulat! Verdictul specialistului

„Jucătorul lui Sepsi dă prima dată în minge. El trimite mingea spre mâna adversarului, nu spre piept, cum zice el (n.r. – Sidibe a susținut la interviu că mingea l-a lovit în piept), mâinile lui fiind într-o poziție anormală.

Reclamă

Așa ceva vezi în preluările la volei, când vrei să preiei mingea! În rest, n-ai ce căuta cu mâinile acolo, împreunate, dacă nu ai intenția asta. Indiferent că o deviază cu capul de aproape sau nu, o astfel de fază este specifică voleiul.

Dacă se uită un milion de spectatori, nu știu pe câți îi putem convinge că așa ceva nu este henț! A dat de aproape, dar ce caută cu mâinile acolo?”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Reclamă

Marius Croitoru, reacție vehementă după FC U Craiova 1948 – Sepsi 1-0

Marius Croitoru a reacționat vehement după ce Sekou Sidibe a făcut henț la gol în meciul FC U Craiova 1948 – Sepsi 1-0.

Antrenorul echipei patronate de Adrian Mititelu e de părere că VAR-ul a adus și mai multe probleme în fotbalul românesc de la implementarea lui.

„Din câte am auzit nu a fost ofsaid. (n.r. – despre hențul lui Sidibe) Așa dacă ne luăm după jucător, vă dați seama…. Este incredibil, am așteptat toți aștept sistem. Nu ne ajută cu nimic, din punctul meu de vedere. A venit VAR-ul și mai rău ne încurcă, nu este posibil să avem cel mai slab VAR. Dacă nu vezi lucruri clare nici cu VAR-ul, unde e problema?”, a spus Marius Croitoru, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova a marcat unicul gol al meciului cu Sepsi în minutul 43, prin Sidibe. Asamoah i-a trimis o pasă lungă, Sidibe a preluat şi a marcat cu un şut pe jos. Reluările au arătat că Sidibe.

Arbitrul Horaţiu Feşnic a decis să valideze golul marcat de FC U Craiova 1948. În minutul 69, acelaşi Sidibe a fost eliminat pentru al doilea galben.

Sekou Sidibe spune că nu a atins mingea cu mâna

Sekou Sidibe a spus că nu a atins mingea cu mâna, la faza golului marcat. Jucătorul celor de la FC U Craiova a spus a simţit că mingea l-a atins în piept.

Pentru mine a fost pe piept. Am simțit că mingea m-a lovit în piept. Pentru mine nu a fost henț”, a declarat Sidibe la finalul meciului, conform digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”