Închide meniul

Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!

Alex Ioniță Publicat: 10 mai 2024, 22:25

Reclamă
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi la ultimul loc din play-off!

Sepsi - Rapid 3-2 LIVE TEXT

Paul Iacob, în timpul unui meci / Profimediaimages

Sepsi – Rapid, scor 3-2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Giuleştenii lui Bogdan Lobonţ au suferit o nouă înfrângere şi sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a condus la Sfântu Gheorghe după golul marcat de Petrila, în minutul 17. Până la pauză, gazdele au marcat de trei ori. Debeljuh a reuşit „dubla”, iar Alimi a înscris în minutul 45+1.

Coşmarul alb-vişiniilor a continuat în repriza secundă. Golgheterul Albion Rrahmani a ratat un penalty. Burmaz a redus din diferenţă, dar Rapid nu a putut să obţină vreun punct. Echipa lui Dan Şucu rămâne cu un singur punct obţinut în play-off şi nu mai poate evita clasarea pe locul 6. Giuleştenii mai au de jucat cu FCSB, în ultima etapă a sezonului.

Sepsi – Rapid 3-2 LIVE TEXT

Min. 90+4: Sepsi – Rapid 3-2! Final de meci.

Min. 90+4: A marcat şi Aganovic pentru Sepsi, dar reuşita a fost anulată cu VAR pentru un fault al lui Florin Ştefan.

Reclamă

Min. 63: Sepsi – Rapid 3-2! Borisav Burmaz a înscris cu un şut spectaculos din interiorul careului.

Min. 54: Albion Rrahmani a ratat un nou penalty! A şutat pe centrul porţii.

Min. 53: Penalty pentru Rapid, după un henţ în careu făcut de un jucător al lui Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 45+1: Sepsi – Rapid 3-1. A marcat şi Alimi Isnak. Dezastru pentru jucătorii lui Bogdan Lobonţ

Min. 39: Sepsi – Rapid 2-1. Gabriel Debeljuh a profitat de o nouă gafă a fundaşilor adverşi şi a reuşit „dubla”.

Min. 21: Sepsi – Rapid 1-1! Debeljuh a primit o centrare perfectă, a scăpat din marcajul lui Grigore şi a înscris. Eroare şi a lui Ungureanu!

Min. 20: Ocazie incredibilă ratată de Matei. Jucătorul lui Sepsi nu a putut să devieze mingea în poartă din cinci metri!

Min. 17: Sepsi – Rapid 0-1! Albion Rrahmani i-a pasat perfect lui Claudiu Petrila, iar tânărul de 23 de ani a deschis scorul!

Min. 1: A început meciul!

Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Ninaj, Dumitrescu – C. Matei, Alimi, Kallaki – K. Varga, Debeljuh, Ștefănescu
Rezerve: D. Moldovan, F. Ștefan, Renta, D. Sandu, Aganovic,R. Varga, Gedo
Antrenor: Bernd Storck

Reclamă

Rapid: Ungureanu – Onea, Grigore, Iacob, Borza – Kait, Oaidă, Petrila – Krasniqi, Rrahmani, Burmaz
Rezerve: Drăghia, Braun, I. Cristea, Săpunaru, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Papeau, Hasani
Antrenor: Bogdan Lobonț

Stadion: Sepsi Arena, Sfântu Gheorghe
Arbitru: Viorel Nicușor Flueran (Craiova) / A1: Romică Bîrdeș (Pitești) / A2: Mihăiță Necula (București) / Arbitru VAR: Florin Andrei (Târgu Mureș) / Arbitru AVAR: Daniel Mitruți (Craiova) / R1: Andrei Antonie (București) / Observator arbitri: Adrian Vidan (București)

Sepsi primește vizita echipei din Giulești după ce, în etapa precedentă a play-off-ului, s-a impus în fața celor de la Farul cu scorul de 4-1. De cealaltă parte, Rapid a fost învinsă de CFR Cluj, scor 2-3, în etapa cu numărul 8.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc în luna aprilie a acestui an. La momentul respectiv, Sepsi s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Duelul din această seară nu are nicio miză în lupta pentru locurile de cupă europeană. Cu două etape înainte de final, Sepsi se află la 9 puncte de locul al 3-lea, care duce la barajul pentru Conferece League, în timp ce Rapid este la 11 lungimi de această poziție, ocupată în prezent de CFR Cluj, cu 40 de puncte.

Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid

Mircea Lucescu a transmis un mesaj ferm, atunci când a fost întrebat despre varianta de a antrena Rapidul. Tehnicianul a fost surprins din nou alături de Dan Şucu, cel care a recunoscut public că şi-l doreşte pe „Il Luce” pe banca echipei de sub Grant.

Dan Şucu este în căutarea unui antrenor, după ce varianta Marius Şumudică a picat. Aducerea lui Mircea Lucescu în Giuleşti este marele obiectiv al acţionarului majoritar de la Rapid.

Mircea Lucescu şi Dan Şucu au fost surprinşi din nou împreună, la un eveniment la care a fost prezentat un proiect pentru construirea unor baze sportive pentru copii în Bucureşti.

Întrebat în ce stadiu sunt negocierile cu Rapid, Lucescu a oferit un răspuns scurt, dând de înţeles că nici nu se pune problema să revină în Liga 1. Acesta a transmis că în scurt timp îşi va anunţa decizia privind viitorul său.

„Nu, nu e niciun stadiu. Pe data de 1 iunie voi spune ce voi face”, a transmis Mircea Lucescu. De cealaltă parte, Dan Şucu nu a vrut să ofere declaraţii despre situaţia de la Rapid.

Marius Şumudică a negociat şi el cu Dan Şucu, însă „Şumi” a transmis că nu el va fi ales acţionarului din Giuleşti. Tehnicianul a transmis că Şucu va merge pe mâna unui tehnician străin, iar numele care s-au zvonit au fost cele ale lui Neil Lennon şi Martin O’Neill, doi tehnicieni nord-irlandezi.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și