Închide meniul

Silviu Lung este aproape de revenirea în Liga 1! Portarul negociază cu Poli Iaşi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 august 2023, 11:10

Silviu Lung este aproape de revenirea în Liga 1! Portarul negociază cu Poli Iaşi

Silviu Lung este aproape de revenirea în Liga 1

Silviu Lung / Profimedia

Silviu Lung este aproape de revenirea în Liga 1! Portarul de 34 de ani negociază cu nou-promovata Poli Iaşi, echipa antrenată de Leo Grozavu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lung este liber de contract după despăţirea de Al-Raed din Arabia Saudită, echipă la care a evoluat în ultimul sezon şi a fost antrenat de Marius Şumudică.

Silviu Lung este aproape de revenirea în Liga 1! Portarul negociază cu Poli Iaşi

Potrivit ziaruldeiasi.ro, Silviu Lung este aproape de a semna cu Poli Iaşi şi de a reveni în Liga 1. Potrivit sursei mai sus menţionate, negocierile sunt avansate.

În primele trei etape, Leo Grozavu a folosit doi portari la Poli Iaşi. În primul meci, moldovenii l-au avut între buturi pe Risto Jankov, în timp ce următoarele două partide l-au avut în poartă pe tânărul de 22 de ani Ionuţ Ailenei.

Silviu Lung nu a mai apărat în România din 2017, atunci când a plecat la Kayserispor de la Astra, pentru 350.000 de euro. El a evoluat la formaţia din Turcia până în vara anului trecut, când a ajuns din postura de jucător liber de contract la Al-Raed din Arabia Saudită.

Reclamă

Leo Grozavu, fericit după ce Poli Iaşi a învins-o pe Farul: „Mă bucur pentru jucători, e victoria lor”

Leo Grozavu e fericit după ce Poli Iaşi a învins-o pe Farul în deplasare. Farul – Poli Iaşi s-a încheiat 1-3. Poli Iaşi a deschis scorul în minutul 11, prin Luis Phelipe, şi de atunci a condus în tot restul meciului.

Luis Phelipe a marcat o dublă în victoria lui Poli Iaşi cu Farul, iar antrenorul Leo Grozavu a vorbit şi despre el după meci.

„Se pare că am fost primii care am reuşit să câştigăm (n.r.: Farul avea 10 victorii la rând, acasă, în campionat). Bucuroşi pentru rezultat, am făcut o partidă bună, de angajament, ceea ce anticipa Gică la începutul jocului.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost mai eficienţi în faţa porţii, ne-am creat 7 situaţii.

Nu facem petreceri la victorii şi la înfrângeri înmormântări. Mă bucur pentru jucători, e victoria lor.

(n.r.: despre Luis Phelipe, autorul unei duble) Nu-mi place mie să fac nici remarci individuale, nici critici individuale. E un jucător care are calităţi, nu degeaba l-am ales. Încă nu e la întreaga lui capacitate, dar e un jucător cu certe calităţi.

(n.r: despre Andrei Ciobanu) Este un jucător cu calitate, dar numai de el depinde dacă va înţelege că fotbalul nu înseamnă numai calitate, înseamnă şi multă muncă”, a declarat Leo Grozavu pentru digisport.ro, după Farul – Poli Iaşi 1-3.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și