Închide meniul
VIDEO

Simona Halep, mesaj de încurajare pentru Farul, înainte de meciul cu FCSB! „”Băieţi, ştiu cum e să joci o finală! Aveţi de partea voastră pe cel mai bun jucător din istoria României”

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2023, 15:05

Reclamă
Simona Halep, mesaj de încurajare pentru Farul, înainte de meciul cu FCSB! „”Băieţi, ştiu cum e să joci o finală! Aveţi de partea voastră pe cel mai bun jucător din istoria României

Simona Halep, mesaj de încurajare pentru Farul, înainte de meciul cu FCSB

Simona Halep, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Simona Halep a venit cu un mesaj de încurajare pentru Farul, înainte de meciul cu FCSB, care poate decide campioana din acest an din Liga 1. Simona susţine echipa lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Farul o va învinge pe FCSB, Gică Hagi va câştiga al doilea său titlu de campion ca antrenor. Înainte de meciul direct, dobrogenii au un punct peste echipa lui Gigi Becali. Duelul e duminică, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro.

Simona Halep, mesaj de încurajare pentru Farul, înainte de meciul cu FCSB

”Băieţi, ştiu cum e să joci o finală, cât de emoţionant şi stresant poate fi şi mai ştiu cât de mult aţi muncit ca să ajungeţi aici, aşa că e momentul să daţi tot ce aveţi mai bun şi să vă bucuraţi.

Aveţi de partea voastră, ca antrenor, pe cel mai bun jucător din istoria României şi asta să vă dea încredere şi putere. Eu vă susţin de la distanţă şi prin tatăl meu, care nu lipseşte niciodată de la meciurile voastre, vă trimit toată energia bună. Farul Constanţa, sunt cu voi”, a fost mesajul lui Halep, conform orangesport.ro.

Intră aici pentru a vedea mesajul video al Simonei Halep!

Gică Hagi, mesaj categoric pentru critici, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric și le-a răspuns criticilor, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB. „Regele” susține că echipa sa a prestat un joc impecabil până în acest punct al sezonului, mărturisind că cifrele jucătorilor săi sunt de-a dreptul impresionante.

Reclamă

Farul are un singur punct avans față de FCSB, cu două etape înainte de final. Meciul direct dintre cele două va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

„Pe mine mă interesează ca echipa mea să joace. Restul, nu am nimic de comentat. Ăsta e mesajul meu public. Să fim noi, dacă o să fim noi, o să câștigăm 100%.

Echipa câștigă trofee, jucătorii fac diferența într-un anumit moment. Noi, ca echipă, din toate punctele de vedere, i-am distrus pe toți până acum. Nimeni nu ne dădea 1% să fim unde suntem. Ce am făcut noi până acum, cu diferențe față de toate echipele…

Reclamă 4 / 0/3

Uitați-vă la cifrele noastre, nu ați pomenit nimic. De 120 de kilometri alergați, la noi nu se fac statistici. La meciul cu Rapid, dacă ne vedeți statisticile, vă lăsați de fotbal!”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și