Închide meniul

Gică Hagi, mesaj categoric pentru critici, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB: „Dacă vă uitați, vă lăsați de fotbal!”

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2023, 9:54

Reclamă
Gică Hagi, mesaj categoric pentru critici, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB: Dacă vă uitați, vă lăsați de fotbal!”

Gică Hagi, mesaj categoric pentru critici, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB

Gică Hagi, pe bancă la un meci al celor de la Farul/ Profimedia

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric și le-a răspuns criticilor, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB. „Regele” susține că echipa sa a prestat un joc impecabil până în acest punct al sezonului, mărturisind că cifrele jucătorilor săi sunt de-a dreptul impresionante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul are un singur punct avans față de FCSB, cu două etape înainte de final. Meciul direct dintre cele două va avea loc duminică, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj categoric pentru critici, înaintea finalei de titlu dintre Farul și FCSB

Gică Hagi și-a lăudat echipa, înaintea confruntării cu FCSB. „Regele” susține că „i-a distrus pe toți până acum”, grație unui joc foarte solid din partea jucătorilor săi.

De asemenea, managerul de la Farul este convins că va ieși victorios din duelul cu FCSB, dacă echipa sa va presta același joc ca și până acum.

„Pe mine mă interesează ca echipa mea să joace. Restul, nu am nimic de comentat. Ăsta e mesajul meu public. Să fim noi, dacă o să fim noi, o să câștigăm 100%.

Reclamă

Echipa câștigă trofee, jucătorii fac diferența într-un anumit moment. Noi, ca echipă, din toate punctele de vedere, i-am distrus pe toți până acum. Nimeni nu ne dădea 1% să fim unde suntem. Ce am făcut noi până acum, cu diferențe față de toate echipele…

Uitați-vă la cifrele noastre, nu ați pomenit nimic. De 120 de kilometri alergați, la noi nu se fac statistici. La meciul cu Rapid, dacă ne vedeți statisticile, vă lăsați de fotbal!”, a declarat Gică Hagi, pentru digisport.ro.

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” Farul – FCSB

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” pentru titlu, Farul – FCSB, din penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. „Regele” a dezvăluit că nu se va abate de la principiile echipei la care este atât patron, cât şi manager tehnic.

Reclamă 4 / 0/3

Cu două remize în ultimele trei etape, Farul mai are un singur punct avans faţă de rivala FCSB.

”Ce o fi duminică, sperăm să fim aceeași, aceeași echipă care să atace, să se apere bine fără minge și să atace foarte bine, ceea ce e fundamental. Vom ataca! Întotdeauna! Ăsta e principiul, noi avem principii, avem identitate.

Trebuie să ne și apărăm foarte bine, pentru că adversarul este foarte, foarte bun, nu bun”, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Hagi trebuie să găsească soluţii în atac, acolo unde nu se poate baza pe Denis Alibec. Golgheterul Farului a primit cartonaş roşu în deplasarea cu Universitatea Craiova, iar sezonul este încheiat pentru el. A primit două etape de suspendare.

Denis Alibec a primit două etape de suspendare pentru eliminarea din Bănie. A fost şi amendat cu 5.000 de lei. Puştiul Adrian Mazilu este pregătit să îi ia locul lui Alibec. Revine după ce a ratat ultimul meci din cauza unei răceli.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și