Închide meniul

Situaţie incredibilă la Dinamo! Motivul pentru care Ovidiu Burcă e încă antrenorul echipei deşi „câinii” au numit alt tehnician

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 decembrie 2023, 16:36

Situaţie incredibilă la Dinamo! Motivul pentru care Ovidiu Burcă e încă antrenorul echipei deşi „câinii au numit alt tehnician

Situaţie incredibilă la Dinamo! Motivul pentru care Ovidiu Burcă e încă antrenorul echipei

Ovidiu Burcă, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Situaţie incredibilă la Dinamo! Ovidiu Burcă figurează încă, în acte, ca antrenorul „câinilor”, chiar dacă tehnicianul croat Zeljko Kopic a fost prezentat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, Burcă şi conducerea lui Dinamo nu s-au înţeles încă în privinţa rezilierii contractului. Antrenorul solicită plata tuturor salariilor până în iunie 2024.

Situaţie incredibilă la Dinamo! Motivul pentru care Ovidiu Burcă e încă antrenorul echipei

Zeljko Kopic nu va putea, astfel, să stea pe banca lui Dinamo la meciul de luni cu Sepsi, pe care „câinii” îl vor disputa în deplasare. Pe banca lui Dinamo vor sta Iulian Mihăescu și Sorin Colgeac.

Sepsi – Dinamo e în format LIVE TEXT pe AS.ro luni, de la ora 20:00. „Câinii” au nevoie disperată de puncte, având în vedere că ocupă penultimul loc şi sunt la opt lungimi în spatele locului 14, FCU Craiova.

Zeljko Kopic a fost prezentat ca noul antrenor de la Dinamo şi croatul s-a pus deja bine cu fanii „câinilor roşii”, spunând că a ajuns la „cel mai important club din România”.

Reclamă

Andrei Nicolescu, scos din sărite la prezentarea lui Zeljko Kopic la Dinamo: „L-aţi căutat pe Google?”

Andrei Nicolescu a fost scos din sărite la prezentarea lui Zeljko Kopic la Dinamo. Administratorul special al „câinilor” a fost întrebat de jurnalişti cum l-a ales pe antrenorul croat de 46 de ani.

Întrebările l-au deranjat însă pe Andrei Nicolescu, cel care oferit un răspuns acid când a fost întrebat cum a ajuns la varianta Kopic.

„Explicați-ne puțin! Vi s-a prezentat o listă cu antrenorii, i-ați căutat pe Google, cum l-ați ales?”, a fost întrebat Andrei Nicolescu de un jurnalist.

Reclamă 4 / 0/3

Deranjat de această întrebare, Andrei Nicolescu a oferit un răspuns acid, fără să dea prea multe detalii despre procesul în care a fost ales croatul:

„Haideți că o dăm în derizoriu. Dacă putem să vorbim despre căutarea pe Google a unui antrenor pentru Dinamo București e foarte greu să vă răspund la o asemenea întrebare într-un mod normal.

Am explicat deja pentru suporteri în limitele detaliilor pe care le putem da și am spus că a fost un proces în care am luat decizia bazându-ne pe faptul că vrem să luăm cel mai mic risc în situația în care suntem!”, a declarat Andrei Nicolescu, la conferinţa de presă.

Zeljko Kopic: „Dinamo e cel mai important club din România”

„Vreau să vă mulţumesc şi să spun două lucruri importante, de ce am ales acest post. A fost importantă energia şi determinarea de a mă aduce aici. Pentru mine, Dinamo e cel mai important club din România, e un privilegiu să fiu aici, dar pe de altă parte, e o responsabilitate.

Sper să am impact asupra echipei imediat. Multe lucruri sunt foarte bune, fostul antrenor a făcut treabă bună. E treaba mea să pun la bătaie tot ce ştiu pentru a aduce echipa la un alt nivel.

Despre fotbalul românesc, urmăream ceva meciuri. Ştiu ce înseamnă Dinamo pentru România, dar acum suferă. Am o imagine despre club, dar e diferit când eşti aici şi eşti alături de jucători.

Pentru mine, nu e doar poziţia din clasament. E destul timp să schimbăm asta. Pentru orice antrenor, să fii la Dinamo este un privilegiu, e o echipă mare pentru orice antrenor care vrea sălucreze în fotbal. Am mai luat o echipă din zona retrogradării în Cipru şi am adus-o la mijlocul clasamentului. Sper să facem asta şi la Dinamo.

Reclamă

Sunt noi stadioane, noi terenuri şi toate lucrurile par pozitive. Nu am vorbit încă cu Ovidiu Burcă, abia am ajuns ieri, dar voi face totul pentru a vorbi cu el. Are respectul meu pentru ce a făcut aici. Aştept ca jucătorii să dea totul, trebuie să fim un grup. Mai avem timp să vorbim şi despre transferuri, trebuie să fie cel mai bine pentru club”, a spus Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și