Închide meniul

Siyabonga Ngezana, după ce a semnat cu FCSB! „Nu-l cunosc pe Gigi Becali și nu știu jucători români”

Dan Roșu Publicat: 2 iulie 2023, 16:01

Reclamă
Siyabonga Ngezana, după ce a semnat cu FCSB! „Nu-l cunosc pe Gigi Becali și nu știu jucători români

Siyabonga Ngezana, după ce a semnat cu FCSB

Siyabonga Ngezana, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Siyabonga Ngezana a oferit primele declaraţii, după ce a semnat cu FCSB! El a susţinut o conferinţă de presă în Olanda, unde se află cantonamentul vicecampioanei. Sud-africanul de 25 de ani susţine că nu a auzit de Gigi Becali sau de jucători români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sunt foarte fericit că am ajuns la FCSB, e o provocare imensă pentru mine. Abia aștept să încep antrenamentele și să joc. Am mai fost în Europa, la Fulham, două săptămâni, în 2016, deci nu sunt prima dată pe acest continent. Sunt fericit că am ajuns în Europa. Am început să mă antrenez în Africa de Sud câtă vreme așteptam viza.

Siyabonga Ngezana, după ce a semnat cu FCSB

Nu-l cunosc pe Gigi Becali și nu știu jucători români. Îi cunosc doar pe câțiva dintre colegi. Dar am timp sa învăț despre România și despre fotbalul românesc.

O să mă antrenez și suplimentar aici, în Olanda, cu antrenorul desemnat de club, astfel încât să ajung rapid într-o formă bună. Suporterii FCSB să știe că o să fiu implicat sută la sută pentru club. Am ales FCSB, știu că în România e un fotbal bun și calitatea competiției m-a atras”, a spus Ngezana, la conferinţa de presă din Olanda.

Siyabonga Ngezana, condus ca un prinţ la aeroport

Siyabonga Ngezana a fost condus ca un prinţ la aeroport. Rudele şi prietenii fundaşului central de 25 de ani i-au cântat acestuia înainte ca el să se îmbarce cu destinaţia Olanda.

Reclamă

Apropiaţii fundaşului sud-african au cântat o piesă creată special pentru el. În imaginile video apărute pe Twitter aceştia se pot auzi cântându-i numele lui Ngezana.

Siyabonga Ngezana a avut o vestimentaţie special pregătită pentru plecarea spre cantonamentul din Olanda al FCSB. Apropiaţii lui au încercat să se menţină veseli, chiar dacă despărţirea de fotbalist nu a fost uşoară.

La aeroport Ngezana a fost condus şi de familia lui. Proaspăta achiziţie a lui Gigi Becali şi-a luat rămas-bun de la fiecare în parte, apoi s-a îmbarcat în avionul spre Olanda.

Reclamă 4 / 0/3

Ngezana este cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 750.000 de euro, iar Gigi Becali a plătit 600.000 de euro pentru a-l achiziţiona de la echipa sud-africană Kaizer Chiefs. Ngezana nu a evoluat până acum la altă echipă în afară de Kaizer Chiefs.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 Vezi toate știrile
Citește și