Închide meniul

Siyabonga Ngezana, veste uriaşă după titlul cucerit cu FCSB! Revine la echipa naţională, după şase ani

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 17:55

Reclamă
Siyabonga Ngezana, veste uriaşă după titlul cucerit cu FCSB! Revine la echipa naţională, după şase ani

Siyabonga Ngezana, veste uriaşă după titlul cucerit cu FCSB

Siyabonga Ngezana, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Siyabonga Ngezana a primit o veste uriaşă, după titlul cucerit cu FCSB. Fundaşul sud-african a fost convocat la echipa naţională, revenind astfel în lotul Africii de Sud, după şase ani de absenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Siyabonga Ngezana a fost titular indiscutabil în centrul defensivei celor de la FCSB, în sezonul în care roş-albaştrii au devenit campioni, după o pauză de nouă ani.

Siyabonga Ngezana, veste uriaşă după titlul cucerit cu FCSB

Naţionala Africii de Sud a anunţat locul pentru duelurile cu Nigeria şi Zimbabwe, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026. În lot se regăseşte numele lui Siyabonga Ngezana, fundaşul celor de la FCSB.

Stopperul campioanei va reveni astfel la echipa sa naţională, după o pauză de şase ani. Ultima dată când Ngezana a fost convocat s-a întâmplat în iunie 2018, atunci când a fost titular în duelurile cu Botswana şi Namibia, din fazele eliminatorii ale COSAFA Cup.

Totodată, în această perioadă de absenţă de la echipa naţională mare a Africii de Sud, Siyabonga Ngezana a mai fost convocat la echipa naţională U23 a ţării sale, în toamna lui 2019.

Reclamă
Reclamă 4

Africa de Sud se clasează pe locul secund în Grupa C a preliminariilor pentru Campionatul Mondial, la un singur punct distanţă de liderul Rwanda.

Siyabonga Ngezana a fost transferat de FCSB la începutul sezonului, de la Kaizer Chiefs, formaţie din prima ligă din Africa de Sud. Gigi Becali a plătit în schimbul său suma de 600.000 de euro.

„A venit cu teancul!” Mihai Pintilii a avut un şoc după amenda primită de Siyabonga Ngezana la FCSB

Siyabonga Ngezana a primit amendă în trecut la FCSB! Mihai Pintilii a povestit că fundaşul central al „roş-albaştrilor” a fost pus să achite 200 de euro.

Reclamă

Modul în care a venit Ngezana să achite amenda l-a impresionat pe Mihai Pintilii. A decis să renunţe să îi mai ia banii.

„Eu sunt genul care vrea să se muleze după jucători. Eu cred că aşa reuşeşti.

Nu dau amenzi de 500 de euro, nu se întâmplă chestia asta. I-am dat amendă lui Ngezana 200 de euro şi a venit cu teancul atât. Avea 1.000 de euro, dar în lei. I-am zis ‘Măi, omule, tu trebuie să aduci 200 de euro’. Nu ştia banii, săracul. I-am dat banii înapoi: ‘Du-te, mă, de aici’.

Sunt nişte chestii, trebuie să te mulezi un pic după ei. Trebuie să mai ştii să închizi un ochi la unul care merită. La ăla care nu merită, poţi să îl tragi de urechi, să ai discuţii cu el, să îl tragi separat. Niciodată nu mi-a plăcut să critic jucătorul de faţă cu tot grupul. Mi se pare că e umilinţă. Mai bine îl chemi separat, în birou. Îi zic în faţă prima oară, a doua oară, dacă nu înţelege, înseamnă că e vina lui”, a mărturisit Mihai Pintilii la „Un Podcast„.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Nu se pot opri!”

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și