Închide meniul

Siyanbonga Ngezana ar putea rata primul meci la FCSB! Probleme pentru fundaşul transferat în această vară

Viviana Moraru Publicat: 15 iulie 2023, 11:24

Reclamă
Siyanbonga Ngezana ar putea rata primul meci la FCSB! Probleme pentru fundaşul transferat în această vară

Siyanbonga Ngezana ar putea rata primul meci la FCSB

Siyabonga Ngezana, în FCSB - PAOK / Captură Antena Sport

Siyanbonga Ngezana ar putea rata primul meci la FCSB, din acest sezon. Fundaşul african, transferat în această vară de roş-albaştrii, nu va putea evolua în duelul cu FC U Craiova 1948, din prima etapă a noii stagiuni, deoarece nu este pregătit din punct de vedere fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB debutează duminică în noul sezon de Liga 1. Roş-albaştrii vor întâlni, în deplasare, FC U Craiova 1948, într-un meci care va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:30.

Siyanbonga Ngezana ar putea rata primul meci la FCSB

Conform fanatik.ro, Siyanbonga Ngezana nu va putea fi utilizat de Elias Charalambous în duelul cu FC U Craiova 1948. Fundaşul central a avut probleme cu viza, motiv pentru care s-a alăturat lotului FCSB-ului mai târziu decât restul jucătorilor.

Astfel, stopper-ul african nu este pus la punct cu pregătirea fizică, şi nu va fi în lot, cel mai probabil, la confruntarea din prima rundă cu trupa patronată de Adrian Mititelu.

Aceeaşi sursă menţionată mai sus anunţă că debutul lui Siyanbonga Ngezana la FCSB ar urma să aibă loc peste două sau trei săptămâni, atunci când fundaşul va ajunge la condiţia fizică optimă pentru a putea evolua într-un meci.

Reclamă

Siyanbonga Ngezana a fost transferat de FCSB de la Kaizer Cheifs în schimbul sumei de 800.000 de euro. Fundaşul se află la prima experienţă în Europa, după ce întreaga sa carieră a evoluat în ţara sa natală, Africa de Sud.

Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Ngezana

Gigi Becali îl ridică în slăvi pe Ngezana. Patronul FCSB a fost fermecat de modul în care a evoluat sud-africanul în meciurile amicale.

Gigi Becali nu a făcut decât trei transferuri în această vară, dar e convins că a întărit echipa. Pe lângă Ngezana, Damjan Djokovic şi Alexandru Băluţă au mai semnat cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Ngezana? Eu am zis că pare prea bun, dar să vedem în meciuri. Așa, el pare prea bun”, a declarat Gigi Becali, într-o întâlnire cu jurnaliştii.

„Am făcut curățenie și am adus niște jucători valoroși, care să nu aibă emoții, jucători cu experiență. Acum, ei ce spun? Și antrenorii, și jucătorii. Ați văzut și Coman, a spus că o să-i batem pe toți. Și eu cred asta!

Nu văd cine ne poate sta în cale, nimeni nu s-a întărit ca noi, am adus doar jucători valoroși. Vom vedea acum. Pe mine în primul rând mă interesează calificarea, banii. Fără ei, nu poți să faci. Trebuie să luăm bani din Conference League. După, vedem la anul ce va fi”, a mai spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și