Închide meniul

Sorin Cârţu a anunţat adevăratul obiectiv al Universităţii Craiova: „Trebuie să luptăm pentru el!”. Ce a declarat preşedintele oltenilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2023, 8:31

Sorin Cârţu a anunţat adevăratul obiectiv al Universităţii Craiova: „Trebuie să luptăm pentru el!. Ce a declarat preşedintele oltenilor

Sorin Cârţu a anunţat adevăratul obiectiv al Universităţii Craiova

Sorin Cârțu este preşedintele Universităţii Craiova / Hepta

Sorin Cârţu a anunţat adevăratul obiectiv al Universităţii Craiova, după victoria cu Sepsi, scor 2-1, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1. Preşedintele oltenilor şi-a dorit să îi ţină cu picioarele pe pământ pe jucătorii antrenaţi de Eugen Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Succesul de la Sfântu Gheorghe a apropiat-o pe echipa patronată de Mihai Rotaru la patru puncte de liderul Farul. Cârţu anunţă că îşi doreşte ca Universitatea Craiova să se claseze cel puţin pe locul 2, ocupat în prezent de campioana en-titre CFR Cluj.

Sorin Cârţu a anunţat adevăratul obiectiv al Universităţii Craiova

Țelul nostru e locul 2 deocamdată, să vedem și ce se întâmplă mâine. Și acum când am fost cu Reghecampf, am avut un moment de exploatat. Sunt niște examene de maturitate pentru jucători, trebuie să arate că au învățat ceva din anii ăștia care au fost.

Avem șanse la locul doi și trebuie să ne luptăm pentru el. Toate cele trei meciuri care vin acum, de fapt pentru asta ne-am luptat cu Rapid și cu Sepsi, ca să ne putem lupta și să ne facem niște speranțe pentru retur„, a declarat Sorin Cârţu la digisport.ro.

Pentru Universitatea Craiova urmează un program extrem de dificil. Alexandru Creţu a văzut direct cartonaş roşu împotriva lui Sepsi şi va rata următoarele două dispute, cu FCSB şi CFR Cluj. Mijlocaşul ar putea reveni printre titulari în confruntarea cu Farul.

Reclamă

Păcat de Crețu, dăduse gol, era într-o formă bună. Are niște momente din astea în joc, niște momente de mai puțină concentrare, el trebuie să înțeleagă că e un jucător cu multe calități, dar nu intru în multe amănunte, îl las să își lingă rănile.

Neagoe e un antrenor care nu caută conflicte, vorbește frumos, e un om echilibrat și e cel mai bine așa. Așteptăm un stadion plin cu FCSB, îi chemăm pe toți să fie alături de noi pentru că nu e nimic pierdut

Noi asta așteptam, să câștigăm cu Rapid și cu Sepsi. S-au întâmplat aceste victorii și acum rămâne să vedem ce putem scoate de la următoarele meciuri, noi vrem maximum.

Reclamă 4 / 0/3

Până când jucăm duminică au timp să petreacă la botez. Sunt acolo cu Eugen și îi ținem la marcaj, sunt polivalent acum„, a declarat oficialul alb-albaştrilor.

Sepsi – Universitatea Craiova 1-2

Elevii lui Eugen Neagoe au făcut un pas important către calificarea în cupele europene. Sepsi – Universitatea Craiova s-a disputat în etapa a 5-a a playoff-ului Ligii 1.

Universitatea Craiova a mers la Sfântu Gheorghe după o victorie importantă cu Rapid acasă, cu scorul de 3-1. Elevii lui Neagoe nu au dat impresia că pot scăpa victoria nici în 10 oameni. Sepsi rămâne cu o singură victorie în playoff, 2-0 acasă, cu Rapid.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 49, prin Alexandru Creţu. Ulterior acesta avea să fie eliminat, în minutul 64.

În 10 oameni elevii lui Eugen Neagoe au reuşit să îşi majoreze avantajul. La doar două minute după eliminarea lui Creţu, Markovic a înscris după ce l-a driblat pe portarul Niczuly.

Universitatea Craiova a ajuns la 35 de puncte. Elevii lui Neagoe s-au distanţat la 7 puncte de Rapid, echipa clasată pe locul 5. Totodată, s-au apropiat la 2 puncte de FCSB, ocupanta locului 3. Etapa viitoare Universitatea Craiova va întâlni FCSB pe teren propriu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și