Închide meniul

Sorin Cârțu a prefațat confruntarea dintre Farul și Universitatea Craiova: „Dacă pierdem meciul, campionatul e pa!”

Cosmin Olteanu Publicat: 8 aprilie 2023, 10:13

Reclamă
Sorin Cârțu a prefațat confruntarea dintre Farul și Universitatea Craiova: Dacă pierdem meciul, campionatul e pa!”

Sorin Cârțu a prefațat confruntarea dintre Farul și Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Sorin Cârțu a prefațat confruntarea dintre Farul și Universitatea Craiova, care contează pentru etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 4 din play-off, cu 29 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu consideră că, în cazul în care Universitatea Craiova va pierde meciul cu Farul, trupa lui Eugen Neagoe va mai avea șanse minime la campionat.

Sorin Cârțu a prefațat confruntarea dintre Farul și Universitatea Craiova

Totodată, președintele Universității Craiova a vorbit în termeni laudativi despre Farul, pe care o consideră favorită în meciul de diseară.

„Depinde de obiectiv. Într-adevăr, dacă pierdem meciul, campionatul e cam pa, ar fi distanță mare între noi și Farul. Dar dacă nu pierzi, ai în continuare șanse că sunt șapte meciuri și se pot întâmpla multe.

Orice echipă poate să facă trei-patru victorii consecutive și atunci se ridică. Toți, care suntem concurenți, suntem capabili de așa ceva. Îți dai seama că te duci la vreo zece puncte.

Reclamă

Nu vorbesc eu cu jucătorii. Am mai vorbit și mi-a zis un antrenor că am înțeles greșit mesajul pe care mi l-a transmis.

Nu o să joace Ișfan și cu Screciu. Au niște leziuni fibrilare. A lui Screciu nu e foarte gravă, dar nu poate juca. Baiaram joacă. La el a fost doar o contractură foarte puternică. Crețu avea și el o jenă într-o zonă a piciorului, dar s-a antrenat normal.

Farul e favorită și are două din trei. Sunt convins că știe Hagi ce trebuie să facă, are atâta experiență și el în fotbal ca antrenor. Știe să abordeze partide de felul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Ei pot gestiona diferența asta de puncte pe care o au și e greu tot timpul să joc contra lor. Într-adevăr, cred că e un meci în care să ne dăm examenul de maturitate. Totuși suntem o echipă care a fost în fiecare an în lupta asta pentru campionat.

Ca stare de spirit eu cred că suntem într-o poziție bună, având în vedere că am avut două meciuri în care n-am pierdut, iar jocul nostru a fost convingător. Am avut așa continuitate și conținut. Puteam să câștigăm și într-un fel ne-au nemulțumit rezultatele. Dacă aveam acum două victorii consecutive, nu supăram pe nimeni și distanța era mai mică.

Au fost campioni care au ieșit cu 5-6, 7-8 meciuri câștigate în minutul 90. Și alții, nu numai CFR-ul. Îți dai seama, sunt vreo 20 puncte pe care le iei când câștigi 7-8 meciuri în minutul 90. Ivan e foarte bine. Așa îi așteptăm pe toți, în vână maximă. Vâna noastră, oltenească”, a declarat Sorin Cârțu, pentru fanatik.ro.

Gică Hagi: „Singurul obiectiv este să câștigăm!”

De cealaltă parte, Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul, spune că nu concepe altceva decât o victorie în meciul cu Universitatea Craiova.

Avem un meci acasă, singurul obiectiv este de a încerca să câștigăm, să luăm cele trei puncte. Adversarul gândește la fel, are nevoie de victorie pentru a intra în luptă. O echipă foarte bună, cu lot echilibrat, jucători foarte buni, trebuie să facem un meci foarte bun. Trebuie să facem un meci bun pe ambele faze, așa cum am făcut-o la ultimul meci acasă. Băluță este absent încă o săptămână sau două. Popescu este pe drumul cel bun cu recuperarea. Nicolas Popescu nu este în lot, are o mică problemă.

(n.r. Despre derby-ul CFR Cluj – FCSB) Când ești pe primul loc, nu trebuie să te intereseze ce fac alții. Când ești jos, te gândești la cei de sus, să faci calcule, dar când ești pe primul loc, singurul calcul e să câștigi meciul. Depindem doar de noi dacă la finalul campionatului vom fi pe primul loc. Avem și jucătorii de experiență, Alibec, Larie, Artean, avem și jucători tineri, care sunt foarte valoroși. Jucătorul cu experiență duce presiunea de a câștiga meciurile”, a spus Gică Hagi, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Partida Farul – Universitatea Craiova este programată astăzi, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” Vezi toate știrile
Citește și